Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vajnory
Lokalita.: Bratislava - Vajnory
Ulica.: Roľnícka
158 m²
290 m²
2
nie
po rekonštrukcii
áno
predaj - Rodinný dom
369.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7707x zobrazená v zozname / 560x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom vidieckeho charakteru, ktorý sa nachádza na Roľníckej ul. vo Vajnoroch. Dom je situovaný na pozemku s tzv. "spoločným dvorom" kde 3 domy za sebou zdieľajú spoločný prístup pred domom, ponúkaný dom je stredový. Dom je postavený na pozemku o výmere 161 m2 k nemu patrí záhrada o výmere 66 m2 a zdieľaný prístupový pozemok o výmere 136 m2. Dom je postavený z pálenej tehly so šikmou sedlovou strechou.

Aktuálne je rodinný dom členený na 2 bytové jednotky, každá so samostatným vstupom, kde denné časti domu sú situované na prízemí a nočné časti na poschodí.
1. Bytová jednotka- 1. NP: zádverie, samostatné WC, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa. 2. NP: 2x izba, WC
2. Bytová jednotka- 1. NP: vstupná hala/šatník, kuchyňa, kúpeľňa s WC, obývacia izba, izba/šatník. 2. NP: 2x izba

Dom je čiastočne podpivničený, kde časť podpivničenia tvorí útulná vinná pivnička, ktorá nechýbala v žiadnom vajnorskom dome ako odkaz na tradíciu vinárstva v tejto obci a časť sa užíva ako úložný priestor.

Rodinný dom je možné užívať ako dvojgeneračný alebo pre viac člennú rodinu ale taktiež s jednoduchou úpravou možno obe bytové jednotky spojiť do jedného celku a využívať ako jeden priestranný rodinný dom.
Na záhrade sa nachádza záhradný altánok s posedením, kde viete tráviť príjemné chvíle oddychu a relaxu s rodinou.

Mestská časť Vajnory je známa ako "Dedina v meste" kde je skĺbený mestský charakter života s pokojom a kľudom vidieka, kde si obyvatelia stále zachovávajú svoje tradície a kultúrnu identitu. Vajnory sú známe množstvom kultúrnych a športových podujatí, ktoré sú realizované za podpory miestnych obyvateľov.
Pre nadšencov turistiky a športu sú Vajnory prepojené cyklotrasou smerujúcou do Malých Karpát, Rače, Svätého Jura ale aj Vrakune. Vo Vajnoroch sa nachádza futbalové ihrisko, hokejbalové ihrisko, multifunkčná hala Hangar,.. Pre letný relax a oddych je možné využiť Vajnorské jazero.
V obci je dostatok služieb a obchodov, Lidl, OC Vajnoria- Tesco, cukráreň, reštaurácie a rýchle občerstvenie, kaviareň s príjemným posedením na námestí, zdravotné stredisko, pošta, atď. Dve základné školy a škôlka v pešej dostupnosti. Jednoducho všetko po ruke.

CENA: 369.900,-EUR, Zabezpečíme Vám najvýhodnejší úver na financovanie tejto nehnuteľnosti prostredníctvom nášho hypo-špecialistu!

Maklér: Marek Bagoňa,


____________________________________________________
CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára pre kataster,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Vajnory na ulici Roľnícka

Inzerovaný rodinný dom na ulici Roľnícka v Bratislave - Vajnory v cene 369.900,- € je o 8.496 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Vajnory. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Vajnory.

Pozícia realitnej ponuky

369.900,- €
Cena nehnuteľnosti 119.990,- € 435.000,- €
290 m²
Rozloha pozemku 139 m² 974 m²
161 m²
Zastavaná plocha 88 m² 161 m²
160 m²
Celková rozloha 160 m² 481 m²
158 m²
Úžitková plocha 80 m² 185 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku290 m²
Zastavaná plocha161 m²
Celková rozloha160 m²
Úžitková plocha158 m²
Počet poschodí2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--78 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny