Rodinný dom Sárazsadány - Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Sárospatak
Lokalita.: SÁRAZSADÁNY
Ulica.: Futrinka
68 m²
1325 m²
neuvedené
2
pôvodný
predaj - Rodinný dom
21.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

114846x zobrazená v zozname / 6261x zobrazená detailne / 202x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER-REAL ... realitná kancelária ponúka na predaj 2 izbový Rodinný dom v obci Sárazsadány - Maďarsko. Sárazsadány je vzdialená 9 km od Sárospatak a 26 km od Mád .Hlavnú stavbu tvorí vidiecky rodinný dom postavený v roku 1960. Tento vidiecky dom disponuje na prízemí dvoma izbami a čiastočne vybavenou kuchyňou, kúpelňou a WC. Za domom sa nachádzajú daľšie hospodárske budovy. Parkovanie možné vo dvore.Na pozemku je letná kuchyňa aj studňa. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom pásme na rovinatom pozemku. Pozemok je opticky delený na dvor a záhradu s viničom. Bez ťarchy, voľná ihneď. Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená. Doporučené využitie: chalupa. Obec sa nachádza v Tokajskej vínnej oblasti s množstvom veľkých kamenných pivníc, historických pamiatok s možnosťou turistiky, počet obyvateľov 1000,
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 724
Plochy: Pozemok 1325, úžitková plocha 68 m2
Miestnosti: Prízemie: Hala 3.79m2, 1. izba 21.06m2, 2.izba 13.7m2, kuchyňa 11.82m2, špajza 4.06m2, kúpeľňa 4.36m2.
Technický popis: Konštrukcia objektu: kameň, nepálená tehla. Podlaha: plávajúca podlaha, keramická dlažba. Steny: vápenné stierky. Exteriér stavby: fasádna omietka. Okná: drevené pôvodné. Dvere exteriérové vchodové: drevené, interiérové dvere drevené. Strecha je typu sedlová, drevený krov prikrytý pozinkovaným plechom. IS: elektrina vedená vzduchom do domu, vodovod obecný v dome, plynová prípojka na pozemku. Teplá voda elektrickým bojlerom. Kúrenie alternatívne gamatkami alebo kachlovou pecou na pevné palivo. Celkový stav nehnuteľnosti: veľmi dobrý technický stav, v stave bez ďalšej investície s možnosťou okamžitého využitia. Nehnuteľnosť sa čiastočne predáva zariadená.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1325 m²
Zastavaná plocha118 m²
Celková rozloha1325 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Stavpôvodný
Statusaktívne
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-721 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.