Rodinný dom so ZÁHRADOU v krásnej lokalite v ZB, Pútnická

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Pútnická
200 m²
776 m²
1
6
áno
pôvodný
studňa
áno
predaj - Rodinný dom
365.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10151x zobrazená v zozname / 366x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na predaj slnečný RODINNÝ DOM so skvelým potenciálom na rekonštrukciu, so ZÁHRADOU a GARÁŽOU na POZEMKU s celkovou výmerou 776 m2 v lokalite Bratislava IV. Záhorská Bystrica na ulici Pútnická. Rodinný dom má 2 nadzemné podlažia a celý je PODPIVNIČENÝ. Pozostáva z 2 častí, starší drevený dom (zastavaná plocha 46 m2) bol v roku 1998 zväčšený o murovanú prístavbu so zastavanou plochou 99 m2.
V cene domu je PODIEL NA PRÍSTUPOVEJ CESTE.

Výhody:


❶ Možnosť prestavby domu podľa vlastných predstáv
❷ Veľká záhrada, ktorá vám poskytne neobmedzený priestor pre oddych a relaxáciu, pre pestovanie kvetov, zeleniny alebo vytvorenie útulného záhradného posedenia pre vašu rodinu
❸ Tichá lokalita blízko lesa, kde môžete uniknúť rušnému mestskému životu a vychutnať si pokoj a súkromie a zároveň vám les poskytne príležitosť na príjemné prechádzky alebo výlety do prírody
❹ Podiel na prístupovej ceste, čo vám zabezpečí jednoduchý prístup k vášmu novému domovu a dodá vám pocit súkromia a exkluzivity

STAV DOMU:


Rodinný dom s GARÁŽOU je v pôvodnom stave, vhodný je na KOMPLETNÚ REKONŠTRUKCIU PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV. Je 2 podlažný, pozostáva zo 6 izieb (4 izby na poschodí a 2 izby na prízemí), kuchyne s jedálňou a špajzou, menšej kuchynky v pôvodnom dome, 2 kúpeľní (v jednej je WC a vaňa, v druhej sprchovací kút), 2 samostatných WC, technickej miestnosti a 3 chodieb. V izbe na poschodí je LODŽIA.
Garáž je súčasťou domu, je vykurovaná a má montážnu jamu.

Celý dom je podpivničený, v časti pod murovanou prístavbou je plynový kotol, studňa s čerpadlom a veľa úložného priestoru a v časti pod drevenicou je vínna pivnička so samostatným vchodom.

V dome sú drevené okná, na poschodí strešné okná, v celom dome je ústredné plynové vykurovanie, ako doplnkové kúrenie je v jednej izbe krb, v druhej prípojka na pec/kachle. Je napojený na kanalizáciu, ale vodu čerpá z vlastnej studne. Na dome je sedlová škridlová strecha.

Prevažne rovinatý pozemok o rozlohe 776 m2 je široký na vstupe 26 m a 25 m v zadnej časti.

LOKALITA:


Rodinný dom sa nachádza na pozemku v krásnej tichej zelenej lokalite v bezprostrednej BLÍZKOSTI LESA so západnou orientáciu. Prístup na pozemok je po spevnenej komunikácii, ktorá je slepá. V susedstve sú rodinné domy. Záhorská Bystrica je mestská časť Bratislavy na úpätí Malých Karpát s výbornou dostupnosťou do centra Bratislavy autom alebo MHD. V okolí je výborná občianska vybavenosť (Billa, Tesco, novootvorený Kaufland, zdravotné stredisko, pošta, základná škola s materskou školou, kaviarne, reštaurácie, tenisové kurty, zastávka MHD). Blízko je aj nákupné centrum Borry Mall a nová moderná nemocnica Bory. Lokalita blízko lesa svojim obyvateľom poskytuje množstvo príležitostí na rôzne športové aktivity, cyklovýlety a turistiku.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento rodinný dom s veľkým pozemkom osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme jeho obhliadku. Tešíme sa na Vás.

/ RODINNÝ DOM / PREDAJ / POZEMOK 776 M2 / GARÁŽ / BRATISLAVA IV. ZÁHORSKÁ BYSTRICA / PÚTNICKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Záhorská Bystrica na ulici Pútnická

Inzerovaný rodinný dom na ulici Pútnická v Bratislave - Záhorská Bystrica v cene 365.000,- € je o 380.490 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Záhorská Bystrica. Rozloha je o 17 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Záhorská Bystrica. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Bratislave - Záhorská Bystrica. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-AC...

Pozícia realitnej ponuky

365.000,- €
Cena nehnuteľnosti 133.000,- € 1.790.000,- €
776 m²
Rozloha pozemku 265 m² 1005 m²
145 m²
Zastavaná plocha 54 m² 296 m²
200 m²
Celková rozloha 100 m² 700 m²
200 m²
Úžitková plocha 74.8 m² 403.42 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku776 m²
Zastavaná plocha145 m²
Celková rozloha200 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí1
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Strechapôvodná
Krbáno
Oknádrevené
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AC-1645C ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.