Rodinný dom Tesárske Mlyňany. Znížená cena !!!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Zlaté Moravce
predaj - Rodinný dom
164.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14281x zobrazená v zozname / 1587x zobrazená detailne / 413x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVÁCIU PRI KÚPE NEHNUTEĽNOSTI NA HYPOTÉKU ROBÍME BEZ REZERVAČNEJ ZÁLOHY PRE KUPUJÚCEHO
Nech sa páči ponúkame Vám na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej obci Tesárske Mlyňany vzdialenej od R1 2 minúty a od mesta Zlaté Moravce 5 km. Rodinný dom je dispozične vkusne riešený izby sú priestranné. Podkrovie je možné prestavať na ďalšiu bytovú jednotku so samostatným vchodom. Dispozícia prízemia: vstupná hala, kuchyňa, špajza ktorá je dostatočne veľká s možnosťou prerobenia na ďalšiu obytnú miestnosť, 3x izba, kúpeľňa s wc. IS: všetky, vykurovanie gamatkami, studňa. Pozemok je rovinatý s rozlohou 1648 m2. Možnosť ihneď sa nasťahovať. Tesárske Mlyňany sú lukratívna obec s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou /základná i materská škola, zdravotné stredisko kde sa nachádza stomatológ, všeobecný lekár, lekáreň, 2x potraviny, pizzéria, kostol, futbalové ihrisko, knižnica, 2x kultúrne stredisko, kaderníctvo..../ Dohoda na cene možná.

Erika Čechovičová


Telefón:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Zlatých Moravciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 rodinných domov v Zlatých Moravciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915736.., uveďte číslo ponuky ZR-22...

Kontaktujte

Erika Čechovičová

0915736.. zobraziť 0915736491

INPRESOFT, s.r.o.

INPRESOFT, s.r.o.

Hviezdoslavova 73A, Zlaté Moravce 953 01

0902.. zobraziť 0902353256 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-22310518 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny