Romantický rodinný dom s úžitkovou plochou 142 m2 na 3, 3 árovom pozemk

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Boldog
142 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
315.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18317x zobrazená v zozname / 1653x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúkajú príjemný 5 izbový rodinný dom postavený v roku 2009 z tehál na 330 m2 pozemku približne štvorcového tvaru. Rodinný dom pozostáva z prízemia a obytného podkrovia. Na prízemí je vstupná chodba , priestranný obývací priestor s krbom a schodiskom do podkrovia. Na prízemí je aj samostatná kuchyňa , spálňa , kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou a technická miestnosť s plynovým vykurovacím kotlom so zásobníkovým ohrievačom v kotle. Do obytného podkrovia vedú jednoramenné pohodlné schody. V podkroví sú tri obytné izby, priestranná kúpeľňa s vaňou a dvomi umývadlami a samostatné WC. V udržiavanej záhradke kryté letné posedenie so vstupom z obývačky aj zo záhrady a je tu tiež priestranná pivnica – dielňa , prístupná so záhrady krytým schodisko. Dom je napojený na verejnú vodu, možnosť prepojenia na vlastnú studňu, elektrinu, plyn a kanalizácia je odvedená do vlastnej 21 m3 žumpy.
V obci Boldog je obchod, materská škola, detské ihrisko a príjemné rekreačné jazero na kraji dediny. Okresné mesto Senec so známymi Seneckými jazerami a s výbornou kompletnou občianskou vybavenosťou okresného mesta je vzdialené 3 km.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Boldogu

Pozícia realitnej ponuky

315.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
142 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku142 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50834 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny