Rovinatý pozemok s potôčikom na okraji vinárskej dediny Gbelce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
1020 m²
1020 m²
predaj - Záhrady
19.990,- €
19,60 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1123x zobrazená v zozname / 113x zobrazená detailne / 113x zobrazená detailne tento mesiac

Priestranný rovinatý pozemok sa nachádza na okraji vinárskej dedinky Gbelce, neďaleko prírodnej rezervácie Parížske močiare.

Pozemok je rovinatý, krížom cez neho preteká potôčik, ktorý ústi do močiarov.
Nachádza sa na kľudnom mieste, na konci slepej uličky. Z jednej strany susedí s rodinným domom, z druhej so záhradou.
Vedie k nemu asfaltová cesta. Inžinierske siete sú v dosahu, priamo pri ceste pred pozemkom. Jeho rozmery sú 15 m x 75 m, vstup je však zúžený - v najužšom bode má 9 m šírku.

Pozemok je evidovaný ako záhrada, nachádza sa v intraviláne obce. Je ideálny pre ľudí, ktorý túžia po tichu a vychádzkach do prírody, keďže prírodná rezervácia je len na pár krokov vzdialená. Nachádza sa tu rozhľadňa, prírodné jazero a popri potoku Paríž je možné prejsť sa po náučnom chodníku až na druhý koniec dediny.

Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 700 m od pozemku. Obec je známa aj vinohradníckou činnosťou.

18 km od obce sa nachádza najväčšie termálne kúpaslisko Vadaš v meste Štúrovo, ktoré hraničí s historickým maďarským mestom Ostrihom. Len pár km od mesta sa tiahne najjužnejšie pohorie Slovenska, Burdov, kde sa v prírodnej rezervácii Kováčovské kopce dobre nachodíte po rozsiahlych turistických trasách. Pre športovo založených jedincov je tu k dispozícií aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá vedie popri Dunaji nielen z mesta Komárno do Štúrova, ale až od Atlantického oceánu po Čierne more.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Nových Zámkoch

Inzerovaný záhradu v Nových Zámkoch v cene 19.990,- € je o 21.249 € lacnejší ako je priemerná cena záhrady v Nových Zámkoch. Rozloha záhrady 1020 m2 je o 3193 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 záhrady v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

19.990,- €
Cena nehnuteľnosti 9.900,- € 165.000,- €
1020 m²
Rozloha pozemku 18 m² 4304 m²
1020 m²
Úžitková plocha 18 m² 3281 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1020 m²
Úžitková plocha1020 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289261 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.