Školský bufet

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Školská
28 m²
predaj - Zvláštne nehnuteľnosti
370,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2764x zobrazená v zozname / 268x zobrazená detailne / 268x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj školský stánok/bufet v základnej škole vo Varíne.Je vyrobený z dreva a zateplený.Úžitková plocha je 28m2.Je v pôvodnom stave. Prípojky-elektrina,voda.Vhodný pre invalidných dôchodcov,ktorí dostávajú refundáciu od štátu.Cena 370€/m2.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja zvláštnej nehnuteľnosti v Žiline na ulici Školská

Inzerovaný zvláštnu nehnuteľnosť na ulici Školská v Žiline v cene 370,- €/m2 je o 44.644 € lacnejší ako je priemerná cena zvláštnej nehnuteľnosti v Žiline. Rozloha je o 333 metrov menšia ako je priemerná rozloha zvláštnej nehnuteľnosti v Žiline.

Podrobné informácie

Úžitková plocha28 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046864 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.