Slnečná záhrada s chatkou, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Saratovská
198 m²
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
18.500,- €
93,43 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2003x zobrazená v zozname / 206x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj úžasnú záhradu s chatkou, v záhradkárskej oblasti na Juhu v Trenčíne. Celková výmera pozemku je 198m2 a zastavaná plocha chatky je 9m2.
Toto miesto je perfektnou oázou pokoja a oddychu pre každého, kto túži po spojení s prírodou a zároveň chce byť blízko centra diania. Nechajte sa očariť čarovnou atmosférou tejto záhrady a užívajte si každý okamih s rodinou a priateľmi.
V záhrade sa tiež nachádzajú ovocné stromy a kríky, ktoré vám prinesú bohatú úrodu. Môžete sa tešiť na hrozno, marhule, jablká, ríbezle, slivky a ďalšie ovocie, ktoré vám poskytnú čerstvé chute priamo z vlastnej záhrady. Veľkou výhodou je aj úžitková voda, ktorá je vedená priamo na pozemok potrubím.
Okrem toho vám poskytneme útulnú chatku pre oddych a relaxáciu po náročnom dni. Na terase si môžete vychutnať drevený prístrešok s výhľadom na Trenčín.

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.


RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Trenčíne na ulici Saratovská

Rozloha záhrady 198 m2 je o 351 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Trenčíne.

Pozícia realitnej ponuky

18.500,- €
Cena nehnuteľnosti 13.900,- € 159.000,- €
198 m²
Rozloha pozemku 198 m² 2915 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku198 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätienie
Plynnie
Kanalizácianie
Internetnie
Inžinierske sietenie
Káblová televízianie
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2584 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny