Slnečné stráne pozemok 1510m2 NA PREDAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Slnečné stráne
1510 m²
predaj - Pozemky - bývanie
347.300,- €
230,- €/m2 DOHODA MOŽNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

24688x zobrazená v zozname / 1537x zobrazená detailne / 255x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNA PONUKA, na predaj pozemok 1510m2 v zastavanej časti obľúbenej lokality na Slnečných stráňach.
Pozemok vedený na LV ako parcela "C" trvalý trávny porast je orientovaný na juh a po dĺžke sa tiahne popri hlavnej asfaltovej ceste, preto je možné ho aj rozdelit na dve polovice. Avšak PREDÁVA sa ako celok.
Nachádza sa 2-4 m pod úrovňou cesty, má atypický tvar dostatočne široký na výstavbu chaty/domu. IS sú v priamom dosahu obytných domov.

Pozemok nebol roky vôbec využívaný.


Zabezpečujem kompletný realitný a právny servis, vrátane katastrálnych a notárskych poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k nehnuteľnosti.
V prípade potreby financovania kúpy tejto nehnuteľnosti cez hypotekárny úver naši certifikovaní hypotekárni špecialisti, zabezpečujú služby finančného sprostredkovania v rámci komplexného predaja, zastúpené všetky banky.

Bližšie informácie a obhliadka na tel .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1510 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajužná
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky