SLNEČNÝ 1-IZB. BYT S NAJVÄČŠÍM BALKÓNOM V MESTE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: M.R-Štefánika
37 m²
5
1
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
110.000,- € BALKÓN
Ponúknite vlastnú cenu

3655x zobrazená v zozname / 265x zobrazená detailne / 265x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 1. izbový slnečný byt po čiastočnej rekonštrukcii v priamom centre mesta. Zaujímavosťou bytu je výborná orientácia, veľký balkón cez obe miestnosti a nízke náklady na bývanie.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, murovanej kúpeľne s WC, kuchyne z ktorej sa vchádza do väčšej izby, z oboch miestností sa vychádza na veľký balkón.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• rozloha bytu je 37m2, 3/5poschodí
• nízke náklady na bývanie do 140,-€ za mesiac aj s energiami a internetom
• plastové okná, krásny veľký balkón cez obe miestnosti
• murované jadro so sprchovým kútom
• výborná orientácia vďaka čomu je byt svetlý, slnečný, teplý
• dve minúty na Námestie SNP
• k bytu prislúcha pivnica
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

DOJEM MAKLÉRA:


Byt sa nachádza na ulici M.R.Štefánika, v zateplenej bytovke s novým výťahom a aj spoločné priestory prešli peknou rekonštrukciou. Bytík je po čiastočnej rekonštrukcii a predáva sa aj so zariadením. Nový majiteľ ho po kúpe môže okamžite obývať, alebo prenajať. Výhodou tohto bytu je jeho poloha, len dve minúty na Námestie SNP, ale aj veľký balkón cez obe miestnosti, kde si po práci môžete vychutnať kávičku. Byt má veľmi dobrú orientáciu a aj dispozíciu. K bytu prislúcha jedna pivnica. Ak hľadáte útulný bytík na bývanie, alebo investičný byt na prenájom, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadky s nami. Tešíme sa na Vás!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT329ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu vo Zvolene na ulici M.R-Štefánika

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici M.R-Štefánika vo Zvolene v cene 110.000,- € je o 104.705 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu vo Zvolene. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu vo Zvolene. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 jednoizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0949225.., uveďte číslo ponuky ZR-GG...

Pozícia realitnej ponuky

110.000,- €
Cena nehnuteľnosti 44.900,- € 119.998,- €
37 m²
Celková rozloha 30 m² 47 m²
37 m²
Úžitková plocha 35.3 m² 47 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha37 m²
Úžitková plocha37 m²
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GGBT329ZV ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.