SLNEČNÝ A PRIESTRANNÝ ZARIADENÝ 3 - IZBOVÝ RODINNÝ DOM, PETRŽALKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Stará Petržalka
Ulica.: Novobanská
2
3
áno - 2 autá
áno
nie
prenájom - Rodinný dom
1.150,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

3507x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na prenájom 3-izbový rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu. Nachádza sa na tichej ulici Novobanská v Bratislave, mestskej časti Petržalka.

IHNEĎ VOĽNÝ!



Po vstupe do domu cez vchodové dvere sa dostaneme do vstupnej haly, ktorá plynule spája ostatné miestnosti v dome so schodiskom. Prechodom cez vstupnú halu sa dostávame chodbou do modernej priestrannej kuchyne, ktorá je vďaka otvoru v stene šikovne prepojená s dennou časťou domu s obývacou izbou. V obývačke sa nachádza krb, jedálenská zostava a pohodlné posedenie.
Priestranná kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi ako zabudovaná sklokeramická varná doska, digestor, parná aj mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička a mraznička. Na prízemí sa nachádza aj kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Z chodby vedie schodisko, ktorým sa dostaneme na poschodie s dvoma spálňami a kúpeľňou. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, vaňou, práčkou, toaletou a bidetom. Z kúpeľne je taktiež vstup na terasu.

Na pozemku je miesto pre dve autá, parkovať sa dá bez problémov aj pred domom na ulici.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE


* lokalita: Novobanská, Bratislava - Petržalka
* počet izieb: 3 - izbový rodinný dom
* úžitková plocha domu: 115 m²
* kompletne vybavená kuchyňa
* krb na drevo
* parkovanie pre 2 autá, bezproblémové parkovanie aj na ulici
* udržiavaná predzáhradka s množstvom zelene

LOKALITA


Rodinný dom sa nachádza v tichej a pokojnej časti Petržalky. Je iba "na skok" do Sadu Janka Kráľa, nákupného centra Auparku, či do priameho centra Starého Mesta - Tyršovo nábrežie, Hviezdoslavovo námestie atď. V dostupnej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť (TESCO Expres, DM drogéria, lekáreň, mäsiarstvo, letné kúpalisko, detské ihriská, stredná odborná škola, súkromné gymnázium, materské škola, základná škola). Vlaková stanica Petržalka je vzdialená iba 10 minút chôdze. Ak svoj voľný čas radi trávite v prírode či na bicykli, určite Vás poteší taktiež blízkosť Dunajskej cyklistickej cesty, jazdecký areál, korčuliarska dráha či psí park.

CENA


1.150,-EUR/mesiac + 200,-EUR/mesiac energie
Pri podpise nájomnej zmluvy sa požaduje vratný depozit vo výške 1.150,-EUR + provízia pre RK 600,-EUR.
V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.

ID:
© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Krbáno
Klimatizácianie
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina