Babony TRE Zariadený, trojizbový byt v centre mesta, zvieratá povolené

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Historické jadro
Ulica.: Kozia
77.5 m²
6
3
3
áno - 2 autá
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.200,- € Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

51312x zobrazená v zozname / 1643x zobrazená detailne / 122x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom ponúkame nádherný trojizbový byt v centre mesta Bratislava - Palisady ( vyhľadávaný projekt KOZIA 7). Len pár metrov pešo vás delí od najväčších historických pamiatok mesta, ako sú Michalská brána, Dóm sv. Martina, Bratislavský hrad, Slovenské národné divadlo či Slavín.

Byt sa prenajíma plne zariadený. Byt je osadený podlahovým kúrením - teplovodné s priestorovým termostatom, výmenníková stanica DANFOS je súčasťou bytu a drevené trojvrstvové parkety v izbe a hale, interiérové dvere zn. SAPELI s drevenými zárubňami, vchodové dvere do bytu typ ADLO (protipožiarne), kúpeľňa a WC obložená keramickým obkladom, umývadlo zn. LAUFEN, pákové batérie zn. GROHE, WC GEBERIT – KOMBI FIX + záchodová doska s antibakteriálnou úpravou, sprchový kút so sprchovacou vaničkou zn. LAUFEN, spínače a zásuvky zn. TANGO - biele, klimatizačné zariadenie DAIKIN, vonkajšie hliníkové žalúzie okien s elektrickým ovládaním, spínače a zásuvky zn. TANGO - biele.

Pohodlne kamkoľvek


Dopravné napojenie z projektu KOZIA 7 na verejnú dopravu je bezproblémové. V blízkosti sa nachádza most SNP spájajúci Staré Mesto s Petržalkou a bratislavský obchvat s napojením na diaľnicu smer Žilina, Brno, Viedeň.

Ide sa von


Okrem toho, že kúsok od bytového domu sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, základná aj materská škôlka, lokalita ponúka rôzne formy kultúrneho a voľnočasového vyžitia. Blízke kaviarničky a reštaurácie lákajú návštevníkov svojimi špecialitami počas celého roka. Príjemným miesto pre prechádzky a relax je nábrežie Dunaja, uličky Starého mesta či rozkvitnuté Prezidentské záhrady. Ak zatúžite po nákupoch, máte na výber hneď niekoľko exkluzívnych nákupných centier - Aupark, Eurovea či Central, ktoré sa nachádzajú kúsok od vás. Originálne kúsky od slovenských aj zahraničných návrhárov nájdete v uličkách Ventúrska a Laurinská.

Byt sa nachádza neďaľeko Prezidentského Paláca a Prezidentskej záhrady. V okolí úplná občianska vybavenosť – reštaurácie, kaviarne, čajovňa, joga, školy. Penthouse ma rovnako výbornú dostupnosť do centra na pešo, autom alebo MHD.


Cena: 1200,- Eur/ mesiac


Energie: 250,- Eur/ mesiac
Parking: 180,- Eur /mesiac (garážové parkovacie státie)


Na vyžiadanie klienta zašleme 3D pôdorys nehnuteľnosti, videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony.





Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha77.5 m²
Poschodie3
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny