Stavebný pozemok s platný stavebným povolením, Kostolná-Zárečie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
908 m²
predaj - Pozemky - bývanie
152.544,- €
168,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3433x zobrazená v zozname / 367x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj stavebný pozemok o rozlohe 908 m2 (rozmer cca: 43x21). Pozemok je rovinatý, bez potreby dodatočných terénnych úprav. Taktiež súčasťou je právoplatné stavebné povolenie. Možnosť začať realizovať stavbu ihneď. K pozemku je overená projektová dokumentácia stavebným úradom spolu s dokumentom o právoplatnosti stavebného povolenia. K Pozemku je vybudovaná nová cesta a nové inžinierske siete (voda, kanalizácia, plyn a elektrika - všetko skolaudované). Súčasťou predaja je aj podiel na novovybudovanej komunikácií.

K pozemku prislúcha podiel na pozemkoch za RD. Tento podiel sa prikupoval z dôvodu prístupu na pozemok zo zadnej časti pozemku - prístup je tak možný z dvoch strán. Na pozemku je umiestnená stavebná búda a studňa.

K rodinnému domu je vypracovaná slnečná štúdiu (z dôvodu orientácie osadenie RD na pozemok), návrh interiéru, exteriéru domu, vizualizácia.

Veľkou výhodou je, že pozemok je na konci slepej ulice, za ktorým už nie je možné stavať.

V prípade investičného zámeru je možné pozemky rozdeliť na 2 parcely a vybudovať 2 nehnuteľnosti, poprípade si spraviť zmeny na pôvodnú projektovú dokumentáciu.

Obec Kostolná - Záriečie je vzdialená od Trenčína iba 5 km, disponuje všetkou občianskou vybavenosťou (materská škola, obchod, vlaková stanica, autobusová zastávka....) a kompletnou infraštruktúrou, čo poskytuje komfort bývania v danej lokalite.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku908 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky