Štýlová chata v Belianskych Tatrách, Ždiar

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Ždiar
Ulica.: ždiar
488.24 m²
1200 m²
3
14
áno - 1 auto
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Hotely a penzióny - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

38940x zobrazená v zozname / 2531x zobrazená detailne / 328x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LEXXUS ponúka na PREDAJ štýlovú chatu s ubytovaním, v súčasnosti využívanú komerčne ako rekreačné ubytovanie. Odovzdáme vám výborne rozbehnuté podnikanie na kľúč.

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichom prostredí na Antošovskom vrchu v obci Ždiar. Ponúka lukratívne výhľady na Belianske Tatry. Výnimočným ju robí spätosť s prírodou, a to nielen pre jej umiestnenie, ale aj celkovou architektúrou a použitím prírodných materiálov, aby čo najviac splynula s okolím.

Táto nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá pokoj, súkromie a spätosť s prírodou a ocení bezproblémový celoročný prístup autom až pred vchodové dvere.

Chata slúži na súkromné i komerčné využitie, je možné ju prenajímať prostredníctvom domácich a zahraničných ubytovacích portálov ako napríklad booking.com.

Nehnuteľnosť sa predáva zariadená.


Stavba bola kolaudovaná v roku 2017 na pozemku s rozlohou 1200 m2, zastavaná plocha 208 m2. Vykurovanie na plyn, ČOV, mestská voda. Výhodou je parkovanie v garáži a dostatok parkovania pre 10 áut. Kvalita výstavby, izolačné trojkomorové plastové okná a vynikajúca tepelná izolácia zaručujú nízke prevádzkové náklady.

Dispozične je nehnuteľnosť koncipovaná na troch podlažiach.

Dispozícia:


1.PP – chodba, 5 izieb, práčovňa, kúpeľňa, miestnosť na saunu, WC, hala, 1 veľký apartmán, ktorý je potrebné dokončiť. Má vlastný vchod. V súčasnosti využívané na súkromné účely.
1.NP – vstupná chodba, herňa pre deti, chodba, kuchyňa, spoločenská miestnosť s krbom, garáž, sklad, dielňa, lyžiareň,
Podkrovie – 8 izieb s vlastnými kúpeľňami ( 3 – trojlôžkové, 5 – dvojlôžkových), chodba

Pred chatou je drevené posedenie s priestorom na grilovanie. Deti určite ocenia trampolínu. Priamo z chaty vedie cesta na obľúbený Chodník korunami stromov. Vedľa chaty je príjemná bylinková záhradka. Okolie ponúka turistické trasy, cyklotrasy a na svoje si prídu aj milovníci lyžovania.
Táto veľmi atraktívna nehnuteľnosť je ideálnou komerčnou investíciou, v prípade záujmu dokážeme novému majiteľovi zabezpečiť odovzdanie na kľúč.

CENA:


Cena na vyžiadanie v realitnej kancelárii.
TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1200 m²
Zastavaná plocha208 m²
Celková rozloha488.24 m²
Úžitková plocha488.24 m²
Počet poschodí3
Počet izieb14
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
KanalizáciaČOV
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GAJ-258 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.