ŠTÝLOVÁ NOVOSTAVBA 5i RODINNÝ DOM KOLIBA VTÁČIE ÚDOLIE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Koliba
Ulica.: Vtáčie údolie
213 m²
850 m²
2
5
nie
230/400V
áno - 2
áno
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
4.400,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

9765x zobrazená v zozname / 348x zobrazená detailne / 293x zobrazená detailne tento mesiac

SPOLOČNOSŤ LEXXUS A.S. PONÚKA NA PRENÁJOM NOVOSTAVBU RODINNÉHO DOMU /EŠTE NEOBÝVANÚ/ V SÚKROMNOM UZAVRETOM AREÁLI NA KOLIBE – VTÁČIE ÚDOLIE.
Ponúkame výnimočné, lukratívne, tiché a bezpečné miesto na zdravé rodinné bývanie v idylickom prostredí prírody.

ARCHITEKTÚRA A ŠTANDARD



5i rodinný dom (4 spálne a priestranná obývacia izba), štedré výmery miestností, veľkorysé presklené steny s veľkým akcentom na pocit priestoru, denného svetla (hygiena) a spätosť s prírodou ponúkajú naozaj harmonické bývanie vo vysokom štandarde materiálového a technologického vybavenia s reprezentačnými spoločenskými priestormi na prízemí a vlastným súkromím pre jednotlivých členov rodiny na hornom poschodí.

Dôležitými prvkami sú:


hliníkové okná, exteriérové žalúzie, bezpečnostné vonkajšie kamery a osvetlenie, bezpečnostné dvere, alarm, terasy s mrazuvzdornou dlažbou, podlahové kúrenie, dubové parkety, krb, klimatizácia, priestranné izby, nadštandardné množstvo kvalitných vstavaných šatníkov a skríň ktoré šetria miesto a maximalizujú priestor, strešné kolektory, fotovoltaické panely, tepelné čerpadlo, 3 parkovacie miesta priamo pred domom, a pre milovníkov vonkajšia sauna.

TECHNICKÉ PARAMETRE



Plocha pozemku 850 m2

Úžitková plocha domu 213 m2 + terasy 52 m2


3 miesta na parkovanie (možnosť dodatočných parkovacích miest po dohode)
Sauna

DISPOZÍCIA A ROZLOHA



1.NP - vstupná komunikačná chodba, priestranná slnečná obývacia izba s jedálenskou časťou, kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi, moderný kuchynský ostrovček, krb, priamy výstupom na terasu (22 m2), práčovňa, šatník, hlavná spálňa s výstupom na terasu (30 m2), 2x kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a dokonale otvorená galéria s dominantným krištáľovým lustrom, ktorý dodáva tomuto interiéru eleganciu a reprezentatívnosť.
Vybrúsené krištáľové lustre sa nachádzajú aj v ostatných izbách a nádherne odrážajú svetlo, čím vytvárajú zaujímavé obrazy a rozžiarujú celý interiér.

2.NP – priestranné 3 samostatné izby, šatníkové skrine, kúpeľňa (so sprchovacím kútom, vaňou + WC a bidet), chodba s galériou a priestranným schodiskom.
Pridanie strešných okien v hlavnej časti domu a v izbách je fantastický nápad, lebo množstvo prirodzeného svetla v dome vedie k lepšiemu vzhľadu domova, ako aj k úsporám energie a súčasne ponúka vidieť oblohu a prírodu počas dňa a noci, čím je atmosféra v miestnostiach priam očarujúca.

LOKALITA


Ide o spodnú časť Koliby s rýchlou dostupnosťou do mesta.
Rodinný dom je určený pre klienta, ktorý hľadá rodinné priateľské bývanie, kde denne môžete využívať čerstvý vzduch, pokoj, ticho, vôňu lesa a navyše panoramatický výhľad na mesto. Vtáčie údolie je naozaj oázou pokoja.

CENA NÁJMU: 4.400EUR/ mesiac + prevádzka domu 300EUR/mesiac

Neváhajte nás kontaktovať!



TOPPONUKA

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku850 m²
Zastavaná plocha130 m²
Celková rozloha250 m²
Úžitková plocha213 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáhliníkové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno