TOP PONUKA pôsobivý dom v Španielsku s kompletným zázemím blízko pláží

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Alicante / Alacant
110 m²
predaj - Rodinný dom
310.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20752x zobrazená v zozname / 1853x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojdom rozdelený na dve poschodia s veľkou terasou, bazénom a športovými ihriskami v urbanizácii Monte Faro na Gran Alacant.

Tento dom má všetky požiadavky, ktoré potrebujete: dostupnosť, pohodlie, dobré vlastnosti, veľké terasy, parkovanie a bazén. Nachádza sa v urbanizácii Monte Faro, rodinné a rezidenčné prostredie, ideálne na sezónne alebo celoročné bývanie.

Dom je v perfektnom stave. Má tri veľké spálne so vstavanými skriňami, dve kompletné kúpeľne, plne vybavenú samostatnú kuchyňu a obývačku s jedálňou s prístupom na jednu z terás.

Najpozoruhodnejšia vec na tomto dome je jeho pôsobivá terasa na prízemí, ktorá má rôzne zákutia, aby ste si mohli vychutnať nádhernú klímu tejto oblasti. Priestor ako stvorený na vychutnanie si voľna, dobrého počasia, ktoré areál ponúka a príjemných večerov v spoločnosti. Okrem tejto veľkej terasy má dom aj pôsobivé solárium s výhľadom na more, ideálne na opaľovanie a relax v úplnom súkromí.

Dom sa nachádza v privilegovanej urbanizácii: Monte Faro. Veľkolepé luxusné obytné, uzavreté a strážené, ktoré má športové plochy (vrátane dvoch kurtov na paddle tenis, jedného tenisového kurtu a ďalšieho multišportového ihriska), rozsiahle záhradné plochy na oddych, obrovský komunitný bazén a spoločenský klub, kde môžete užite si naplánované aktivity, oslavujte udalosti alebo sa jednoducho stýkajte so susedmi. Všetky tieto vlastnosti robia z rezidenčného komplexu Monte Faro jeden z najvyhľadávanejších na celom Gran Alacant, a to vďaka nekonečným možnostiam vyžitia, ktoré ponúka.

Jeho poloha vám tiež umožňuje pohodlne navštevovať kaviarne a reštaurácie, lokálne centrum, posilňovňu, jazzový klub a dokonca aj kultúrne centrum s knižnicou. Nájdete tu tiež veľmi potrebné služby, ako sú lekárne, autobusové zastávky, banky, miestna polícia a zdravotné stredisko len pár krokov od domu. Pláž Carabassi - je známa jemným pieskom a krištáľovo čistou vodou a je vzdialená len 5 minút jazdy autom.


* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške približne 15%.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my pre Vás nájdeme "PONUKU NA MIERU" .

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

MrSp310000

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

310.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.000,- € 685.000,- €
110 m²
Úžitková plocha 64 m² 225 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--394 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny