TURECKO: Exkluzívne apartmány s výhľadom na more a Alanyjský hrad

Štát.: Turecko
Mesto.: Alanya
Lokalita.: Alanya
95 m²
2
úplne prerobený
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
190.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

32394x zobrazená v zozname / 1087x zobrazená detailne / 174x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka EXKLUZÍVNE predaj duplex apartmánov v rezidencii, ktoré prinášaju na stredomorský realitný trh exkluzívne bývanie na tureckej riviére. Nehnuteľnosti v tomto projekte sa vyznačujú nádhernými obytnými priestormi, ktoré sú stvorené pre najvyšší komfort a luxusný životný štýl. Využite teraz priaznivé ceny a vyberte si z našej ponuky jednoizbových apartmánov alebo prívetivých mezonetových penthousov s tromi spálňami! Priamo od developera!

Záhradné duplexy v Alanyi boli špeciálne navrhnuté pre tých, ktorí oceňujú dôležitosť súkromia a nádych luxusu. Nehnuteľnosti sa nachádzajú v malebnej lokalite, v pokojnej vidieckej atmosfére obklopenej nádhernou prírodnou krásou. Súkromné rezidencie spĺňajú vysoké štandardy kvality a komfortu, čo zaisťuje luxusný a elegantný život v Alanyi. Vďaka nadmorskej výške na svahu poskytujú luxusné duplexy na predaj v Kargicaku úchvatné výhľady na more, hory a Alanyjský hrad. Celkovo sa predáva v Kargicaku majú celkovo 21 apartmánových jednotiek a sú vhodné na získanie tureckého občianstva. Pláž je vzdialená 2 km.

Tieto nehnuteľnosti s vysokým dopytom po prenájme predstavujú skvelú investičnú príležitosť pre kupujúcich vďaka ich vynikajúcej polohe, pešej dostupnosti do všetkých mestských vymožeností a kompletným servisom na mieste pre šport a relax. Toto pobrežné letovisko je obľúbenou destináciou pre zahraničných turistov, čo z týchto apartmánov robí skvelú investičnú príležitosť.

Voľné apartmány na predaj:



• 3+1 duplex apartmán - 95 m2 - cena€190.000

• 2+1 duplex penthouse - 116 m2 - cena€280.000


• 3+1 duplex penthouse - 211 m2 - cena€425.000

Nehnuteľnosti sú vhodné na získanie tureckého občianstva prostredníctvom investovania do nehnuteľností. Vitajte v tom najlepšom z oboch svetov – európskom duchu centra mesta a prírodnej kráse okolia. Príďte zažiť vrchol luxusného bývania! Tento projekt ponúka ideálnu kombináciu pokoja, pohody a luxusu.

V prípade záujmu o viac informácii a aktuálnu ponuku voľných apartmánov ma kontaktujte na |

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

190.000,- €
Cena nehnuteľnosti 92.000,- € 190.000,- €
95 m²
Celková rozloha 42 m² 95 m²
95 m²
Úžitková plocha 42 m² 95 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha95 m²
Úžitková plocha95 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28392 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny