Turecko, Kalkan, 5 spálňová luxusná vila

Štát.: Turecko
Mesto.: Kaş
Lokalita.: Kalkan
340 m²
1200 m²
2
7
nie
úplne prerobený
230/400V
áno
predaj - Vila
2.647.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

8449x zobrazená v zozname / 928x zobrazená detailne / 189x zobrazená detailne tento mesiac

Luxusne vybavená investičná vila s 5 spálňami, ktorá sa nachádza v štvrti Kiziltas v Kalkane a ponúka nádherný výhľad na záliv Kalkan a ostrovy!

Táto nehnuteľnosť, ktorá bola zrekonštruovaná podľa najvyšších špecifikácií, je priestranná v interiéri ale aj v exterieri . S vlastným štýlovým zariadením a veľkým dôrazom na detail. Vila je vzdialená približne 20 - 25 minút chôdze z kopca do mesta.

Prízemie :



Do objektu sa vchádza cez posuvnú bránu na bočnej strane objektu. Vstupné dvere sa nachádzajú v zadnej časti vily, za novo založenou záhradou, ktorá je plná ovocných stromov a ruží.

Otvorený obývací priestor má dve veľké pohovky a dve kreslá rozmiestnené okolo konferenčného stolíka a veľký Smart TV. Nachádza sa tu aj zvukový systém a posuvné dvere vedú na terasu s bazénom.

Pri jedálenskom stole sa pohodlne usadí 8 hostí a vedie do kuchynskej časti s kuchynským ostrovčekom, ktorý má 4 barové stoličky a indukčnú varnú dosku. Mimoriadne dobre vybavená kuchyňa má aj chladničku s mrazničkou, vstavanú mikrovlnnú a elektrickú rúru, umývačku riadu, kávovar, hriankovač, rýchlovarnú kanvicu a chladič na vodu.

Za obývacou izbou sa nachádza spálňa s dvoma oddelenými lôžkami (v prípade potreby sa dá premeniť na dvojlôžkovú) s vlastnou sprchou. Posuvné dvere z tejto spálne vedú na terasu pri bazéne.

Na tejto úrovni sa nachádza aj samostatné WC pre hostí.

Prvé poschodie:



Na tomto poschodí sa nachádzajú tri spálne - prvá z nich je dvojlôžková (v prípade potreby sa dá opäť premeniť na dvojlôžkovú) s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a vlastným balkónom s prístupom cez posuvné dvere. Sú tu dve stoličky a malý stolík, z ktorých si môžete vychutnávať nádherný výhľad na more.

Hlavná spálňa je hneď vedľa s veľkou posteľou s baldachýnom uprostred izby s vlastnou sprchou a dvoma umývadlami. Posuvné dvere vedú na veľký balkón s rozsiahlym výhľadom na záliv Kalkan.

Veľká "rodinná izba" na tomto poschodí má manželskú posteľ a pohovku, ktorá sa môže zmeniť na malú manželskú posteľ pre hostí, ktorí by chceli mať so sebou deti. K dispozícii je aj vlastná kúpeľňa so sprchou. Posuvné dvere vedú na súkromný balkón s výhľadom na prístav a záliv.

Prístavba:



V prístavbe sa nachádza dvojlôžková spálňa s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom. Posuvné dvere vedú na malú terasu. V tejto miestnosti sa nachádza aj malý kuchynský kút s chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a kávovarom Nespresso (upozornenie: spálňa v tejto prístavbe nie je vhodná pre malé deti bez sprievodu, pretože je samostatne prístupná z hlavnej časti domu).

K dispozícii je aj technická miestnosť s práčkou.

K dispozícii aj herňa so stolným tenisom a posilňovacím zariadením, ako aj sauna, sprcha a samostatné WC a umývadlo.

Exteriér:



Vila má rozsiahlu terasu s veľkým infinity bazénom , s integrovanou vírivkou a plytkou plochou pre dve ležadlá. Okolo bazéna je rozmiestnených ďalších 8 ležadiel s 2 slnečníkmi a ďalším veľkým slnečníkom, ktorý sa dá nakloniť.

K dispozícii sú dve miesta na sedenie: pohovka a dve kreslá rozmiestnené okolo konferenčného stolíka v blízkosti kuchyne pod pergolou a menšia pohovka a dve kreslá s konferenčným stolíkom umiestnené v blízkosti spálne na prízemí.

K dispozícii je aj bar pri bazéne s chladničkou na nápoje, gril na stolovanie pod holým nebom a veľký jedálenský stôl s 10 stoličkami, všetko pod strechou.





Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1200 m²
Celková rozloha400 m²
Úžitková plocha340 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Balkónáno - 3
Terasaáno
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-802046 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny