U NÁS !!! MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, LOGGIA, PARKING, Jégého alej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Jégého
54 m²
13
12
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
720,- €/mes. Energie:
160 € / mes
+160,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1313x zobrazená v zozname / 80x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom pekný 2 - izbový byt v projekte Jégého alej s loggiou, garážovým parkovacím miestom, murovanou pivničnou kobkou na Jégého ulici v blízkosti centrálneho trhoviska Miletičová v mestskej časti Ružinov.

Celková plocha bytu predstavuje 54 m2, z toho 5,12 m2 loggia. Byt sa nachádza na 12. poschodí v 13 poschodovej novostavbe s dvomi výťahmi.

Dispozícia bytu ponúka vstupnú predsieň s walk-in šatníkom, samostatnou komorou, priestrannú obývaciu izbu, z ktorej je vstup na lodžiu, štýlovú kuchyňu vrátane všetkých spotrebičov (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, rúra a mikrovlnná rúra), spálňu s úložným vstavaným priestorom a kúpeľňu so sprchovým kútom a práčkou.

K bytu patrí aj priestranné PARKOVACIE STÁTIE v podzemnej garáži a prislúcha mu aj murovaná pivničná kobka (2,7 m2).

Zariadený do posledného detailu pre náročných klientov, tento interiér ponúka vkusné nadčasové riešenie pre tých, ktorí preferujú mestský štýl života s kompletnou vybavenosťou. S logickou dispozíciou a prepojením obývacej izby s kuchyňou, vonkajším sedením na balkóne s krásnym výhľadom je ideálny pre jednotlivcov aj páry, ktorí hľadajú energický mestský život s výbornou dostupnosťou.

Lokalita: V obľúbenej mestskej časti Ružinov ponúka blízkosť Obchodného centra CENTRAL s fitnessom a bazénom, Zimného štadióna Ondreja Nepelu, futbalového štadióna SLOVAN, kúpaliska Tehelné pole, krytého bazéna Pasienky, jazier Kuchajda a Štrkoveckého, trhoviska Miletičova, Nemocnice Ružinov, lekárne, školy a škôlky, obchody a kaviarne. Vynikajúce dopravné spojenie MHD s dopravným uzlom Trnavské Mýto.

Cena prenájmu predstavuje 720€/ + 160 euro energie.



Garážové státie v podzemnej garáži: 110€/mesiac

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie12
Počet poschodí13
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky