Unikátna príležitosť -EXKLUZÍVNE-iba v TUreality pripravujem napredaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Humenné
Lokalita.: Lieskovec
1199 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
45.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2097x zobrazená v zozname / 236x zobrazená detailne / 33x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE-iba v TUreality pripravujem na predaj starý rodinný domom v obci Lieskovec, okres Humenné. Ponúkame Vám jedinečnú možnosť v podobe starého domu, ktorý sa nachádza v srdci malebnej prírody. Tento dom je skvelou investíciou pre tých, ktorí túžia po relaxácii a oddychu v kľude A ďaleko od ruchu mesta. Dom je situovaný v tichej a pokojnej časti obce s okolitou prírodou, ktorá poskytuje nenahraditeľný pocit pokoja a súkromia.
Dom so zastavanou plochou 144 m2 je v pôvodnom stave a leží na pozemku s rozlohou 1199 m2 Rodinný dom je gazdovského typu a vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Na pozemku sa nachádza stará stodola. Obec Lieskovec je vzdialená 12 minút cesty autom od Humenného a disponuje základnou občianskou vybavenosťou. Energetický certifikát nebol vytvorený

Pre obhliadky a bližšie informácie kontaktujte makléra: Jaroslava Pandošová, , Realitná spoločnosť TU poskytuje bezplatnú konzultáciu týkajúcu sa financovania HU a asistenciu pri jeho vybavovaní.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lieskovci

Pozícia realitnej ponuky

45.000,- €
Cena nehnuteľnosti 14.900,- € 269.900,- €
1199 m²
Rozloha pozemku 525 m² 2849 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1199 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53115 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.