Unikátna Príležitosť v Srdci Holíča – Stará Budova s Projektom na Byty

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Holíč
2000 m²
2000 m²
predaj - Obchodné priestory
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16185x zobrazená v zozname / 1250x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

Výnimočná príležitosť otvára svoje dvere v historickom centre Holíča! Ponúkame Vám jedinečnú staršiu budovu s vypracovaným projektom na luxusné byty, kde na prízemí nájdete taktiež exkluzívne obchodné priestory na predaj.

Hlavné Výhody:



Výborná Lokalita: Nachádza sa v srdci Holíča, čo znamená, že všetky dôležité body sú v dosahu ruky. Mesto Holíč je strategicky umiestnené na hlavných ťahoch, čo z neho robí dôležitú križovatku so skvelým prístupom.

Projekt na Byty: S kompletným projektom na pestavbu tejto budovy na moderné a luxusné byty, máte príležitosť vytvoriť si vlastný rezidenčný priestor s historickým nádychom.

Obchodné Priestory na Prízemí: Prízemie tejto budovy je vyhradené pre obchodné priestory, čo predstavuje výnimočnú obchodnú príležitosť. Využite svoju podnikateľskú vizi v centre mesta a získajte konkurenčnú výhodu.

Dopravná Dostupnosť: Holíč je križovatkou hlavných ťahov, čo zabezpečuje výbornú dostupnosť pre obyvateľov a zákazníkov. Dopravná pohoda je kľúčom k prosperite vášho nového projektu.

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť stať sa majiteľom unikátneho priestoru v srdci Holíča. Pre viac informácií alebo pre obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Holíči

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2000 m²
Zastavaná plocha2000 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-42-5 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.