Útulná chata v krásnej lokalite Malý Lipník

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Malý Lipník
Ulica.: Malý Lipník
313 m²
313 m²
3
4
čiastočne prerobený
predaj - Chata
62.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

13134x zobrazená v zozname / 884x zobrazená detailne / 504x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/NG

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj REKREAČNÚ CHATU vo vyhľadávanej lokalite Malý Lipník, oblasť Verlišky, okr. Stará Ľubovňa. Výmera pozemku na ktorom chata stojí je vo výmere 76 m2, ku chate prilieha aj priestranný rovinatý pozemok vo výmere 313 m2, ktorý je možné využiť na vonkajšie aktivity.
Prízemie chaty tvorí: priestranná obývacia izba, kúpeľňa, kotolňa, na prvom poschodí je k dispozícii menšia kuchyňa, útulná jedáleň a ďalšia pohodlná obývacia izba s priamym prístupom na balkón. V podkroví sú k dispozícii dve útulné izby.

Výhody:


❶ Tiché prostredie
❷ Rovinatý pozemok

❸ Elektrická prípojka, voda


❹ Krb

STAV DOMU:


Chata je v dobrom stave, je privedená voda a elektrina. Kúpeľňa bola zrekonštruovaná pred niekoľkými rokmi, v obývacej izbe dominuje útulný KRB, ktorý zahreje celú chatu. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler a taktiež je možnosť vykurovania aj radiátormi, ktoré sú liatinové.

LOKALITA:


Chata sa nachádza v chatovej časti Verlišky, hlavná cesta do chatovej oblasti je asfaltová. Nádherné a tiché prostredie, v blízkosti sa nachádza minerálny prameň Sulinka, možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky, rybárčenia, malý pohraničný priechod s Poľskom a ďalšie aktivity. Chatu môžete využívať po celý rok.
Dostupnosť zo Starej Ľubovne - 26 km, z Prešova – 60 km.

Voľná ihneď.



Nezmeškajte príležitosť vidieť túto nehnuteľnosť na vlastné oči. Ak vás zaujíma, neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme akékoľvek otázky, ktoré máte. Tešíme sa na Vás!

/ 3-REKREAČNÁ CHATA / PREDAJ / ROVINATÝ POZEMOK / PRÍJEMNÁ LOKALITA / MALÝ LIPNÍK / LOKALITA VERLIŠKY / OKRES STARÁ ĽUBOVŇA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Malýe Lipníku

Inzerovaný chatu v Malýe Lipníku v cene 62.990,- € je o 1 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Malýe Lipníku. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Malýe Lipníku.

Pozícia realitnej ponuky

62.990,- €
Cena nehnuteľnosti 44.900,- € 62.990,- €
313 m²
Rozloha pozemku 230 m² 900 m²
313 m²
Úžitková plocha 100 m² 313 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku313 m²
Zastavaná plocha313 m²
Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha313 m²
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LF-368D ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny