Útulný trojizbový apartmán s osobitným vchodom, Donovaly

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
60 m²
predaj - 3-izbový byt
170.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4741x zobrazená v zozname / 478x zobrazená detailne / 478x zobrazená detailne tento mesiac

Útulný trojizbový apartmán sa nachádza priamo na prízemí apartmánového domu. Má vlastný vchod a môžete parkovať hneď pri vchode. Pred apartmánom máte malé posedenie a do apartmánu vojdete veľkým francúzskym oknom do centrálnej časti bytu. Je tu obývacia miestnosť spojená s modernou kuchyňou, ktorá je vybavená všetkými spotrebičmi, ktoré potrebujete. Je tu aj jedálenský kút, chodba a dve spálne. Apartmánový dom sa nachádza priamo nad zjazdovkou Nová Hoľa, čiže viacmenej priamo od apartmánu viete obuť lyže a lyžovať. Apartmán bol len pred dvoma rokmi nanovo zrekonštruovaný a to vrátane nových podláh, stierok, novej kuchyně, nábytku. Predáva sa plne zariadený.
Lyžiarske stredisko Donovaly je dovolenkovým rajom najmä pre rodiny s deťmi no rôzne voľnočasové aktivity tu nájdu všetky vekové kategórie a to v zime aj v lete.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Banskej Bystrici

Inzerovaný 3 izbový byt v Banskej Bystrici v cene 170.000,- € je o 31.665 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 13 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

170.000,- €
Cena nehnuteľnosti 119.000,- € 459.000,- €
60 m²
Úžitková plocha 56 m² 141.49 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288804331141 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.