ÚTULNÝ, ZARIADENÝ 3-IZBOVÝ BYT NA SÍDLISKU ZÁPAD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
69 m²
8
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
149.000,- € VYHĽADÁVANÉ SÍDLISKO
Ponúknite vlastnú cenu

6361x zobrazená v zozname / 335x zobrazená detailne / 172x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj kompletne zariadený 3 izbový byt s lodžiou po čiastočnej rekonštrukcii. Byt je v príjemnom obývateľnom stave.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI :


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 3 nepriechodných izieb, lodžie, kúpeľne a oddeleného WC. K bytu prislúcha pivnica

POPIS NEHNUTELNOSTI :


• celková rozloha bytu je 69 m2, 3/8 poschodí
• plastové okná
• byt má výbornú dispozíciu, 3 nepriechodné izby
• lodžia
• kompletné zariadenie nehnuteľnosti vrátane ceny
• pivnica
• nové jadro - sádrokartónové
• vstavané skrine
• kompletné náklady na bývanie sú cca. 200€ na 2 osoby
• energetický certifikát nie je k dispozícií
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením)

BYTOVÝ DOM:


Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou ako je napríklad nová zateplenie, nový výťah, vchodové dvere, plastové okná atď. Energetický certifikát nie je k dispozícií.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:


Byt má výbornú polohu. V blízkosti bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Lokalite je ideálna snáď pre každého, či mladú rodinku alebo staršiu generáciu. Nachádzame sa 15minút od centra pešo. Byt je svetlý a teplý-čo zaručí aj nízke náklady na bývanie. Bytový dom prešiel veľkou rekonštrukciou, čiže v blízkej dobe nebudete mať ani hluk stavebných prác. Tento byt má skvelú dispozíciu a veľkou výhodou je priestranná lodžia.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša . kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom HDBT336ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky