Veľká chalupa so stodolou a jedinečným výhľadom v Bielych Karpatoch na

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Horné Srnie
235 m²
3902 m²
predaj - Chata
345.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1513x zobrazená v zozname / 134x zobrazená detailne / 134x zobrazená detailne tento mesiac

Trojpodlažná podpivničená príjemná murovaná chalupa na slnečnom veľkom čiastočne svahovitom pozemku z neopakovateľnými výhľadmi v obci Sidónia na predaj.
Nehnuteľnosť sa nachádza už na území Českej republiky , avšak blízko obce Horné Srnie, ktorá je vzdialená iba 4 km od diaľnice a 23 km od krajského mesta Trenčín.
Vďaka situovaniu a prístupu ( odporúčame auto 4x4 vysoký podvozok) túto nehnuteľnosť môžeme pomenovať chalupa a spĺňa všetky atribúty kopaničiarskej nehnuteľnosti s veľkým pozemkom, stodolou, potôčikom lemujúcim hranicu pozemku a neopakovateľnými výhľadmi do celého okolia. Samotná chalupa pozostáva s jedného útulného podkrovia, troch spálni na poschodí, z veľkej obývačky prepojenej s kuchyňou a chodbou, samotnej toalety, špajze a kúpeľne a to všetko situované na prízemí. Pivničný priestory slúži aj ako technická časť( práčovňa, odkladacia miestnosť) a spoločenská časť s menšou príjemnou miestnosťou s posedením, barom a štýlovými liatinovými kachľami. Nehnuteľnosť je zdravá suchá a hlavne plná svetla Na rozsiahlom pozemku leží veľká pôvodná stodola s novou krytinou, pekné veľké posedenie s možnosťou opekania údenia, varenia, bazén o priemere 6m a výške 1,5m a menši príručný domček slúžiaci ako komora. Na pozemku sa nachádza viacero starých odrôd ovocných stromov ( čerešne. jablone) a veľa nových mladých stromov. Za svoju 7 ročnú prax som nepredával chalúpku s takýmito výhľadmi a neopakovateľnou atmosférou aj vďaka majestátnym Bielym Karpatom. Ak Vám nevadí náročnejší prístup autom( v prípade ozaj nepriaznivého počasia sa dá prísť pešo cca 3 min) a máte radi kľud a nostalgiu tak neváhajte príďte pozrieť naozaj to stojí zato. Pri naozaj vážnom záujme sa dá na cene dohodnúť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Horných Srní

Inzerovaný chatu v Horných Srní v cene 345.000,- € je o 1 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Horných Srní. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Horných Srní.

Pozícia realitnej ponuky

345.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 345.000,- €
3902 m²
Rozloha pozemku 266 m² 4470 m²
235 m²
Úžitková plocha 22 m² 235 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3902 m²
Úžitková plocha235 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_287940658271 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.