Veľký 2-izbový byt v centre mesta Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
Ulica.: Veľkomoravská
68.38 m²
3
1
2
nie
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
139.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12757x zobrazená v zozname / 627x zobrazená detailne / 316x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj prijemný 2 - izbový byt, ktorý sa nachádza na Veľkomoravskej ulici v Malackách. Byt sa nachádza v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome.
Samotný byt prešiel taktiež rekonštrukciou ako je murované jadro, plastové okná, plávajúce podlahy. Byt sa nachádza na 1/3 poschodí bez výťahu. Výmera bytu 64,74m2 plus balkón 3,42m2. K bytu prislúcha pivnica o výmere 2,26m2 a kobka na medziposchodí o výmere 1,38m2. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej poloha , dispozičné riešenie bytu a samotná výmera, ktorá umožňuje byt prerobiť na 3-izbový.
Dispozícia - vstupná chodba, samostatné WC, šatník, dve samostatné izby o výmere 20,50m2 , kuchyňa s jedálňou ,kúpeľňa so sprchovým kútom, balkón
Byt je okamžite obývateľný bez ďalších investícií.

Mesačné náklady pre 3 osoby sú vo výške 180€.


V tesnej blízkosti sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. Materská škôlka , základná škola, detské ihriská, obchody ...
Cena 139900€
Zabezpečíme Vám odborníka pre financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku. V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, zabezpečenie kompletného právneho servisu.


Kontakt:



Fotografie sú majetkom realitnej kancelárie MK- Real. Akékoľvek ich použitie bude právne trestné.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha71.8 m²
Úžitková plocha68.38 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky