Veľký mezonet 4+1 (199 m2) s loggiou centrum Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Koceľova
199 m²
predaj - 4-izbový byt
225.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2088x zobrazená v zozname / 188x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE PONÚKAME NA PREDAJ VEĽKÝ, PRESVETLENÝ 4-IZBOVÝ BYT-MEZONET S LOGGIOU nachádzajúci sa V ÚPLNOM CENTRE MESTA Spišská Nová Ves, a to za cenu iba 1 130EUR za meter štvorcový.

Nehnuteľnosť s podlahovou plochou 199 m2 (vrátane loggie) sa nachádza v murovanom bytovom dome kolaudovanom v roku 1993. Mezonet je dvojpodlažný byt pozostávajúci z 1-izbového bytu s kuchyňou, jedálňou, kúpelňou a WC umiestnenom na 3. poschodí prepojený schodiskom s veľkým podkrovným priestorom o výmere 160 m2 (pôdorys cca 15x11m). Vstavba do podkrovia bola daná do užívania v roku 2002. Mezonet predstavuje výbornú príležitosť na POHODLNÉ, POKOJNÉ BÝVANIE V CENTRE VO VEĽKOM BYTE S LOGGIOU S VÝHĽADOM NA KOSTOLNÚ VEŽU ALE AJ VYSOKÉ TATRY.

Priestor v podkroví je MODERNE DISPOZIČNE RIEŠENÝ - dominuje mu veľký presvetlený priestor OBÝVAČKOVEJ HALY SO SVETLOU VÝŠKOU V HREBENI 3,50 m s výmerou vyše 50 m2 s výstupom na loggiu 6 m2 orientovanou na juh, veľkej detskej izby (43 m2), veľkej spálne s pracovným kútom (41 m2) a kúpeľne s WC (15 m2). V podkroví je kompletne zrealizovaná príprava na vytvorenie kuchyne (vodovod, kanalizácia) v časti súčasnej knižnice. Nad detskou izbou a spálňou je v pôjde navyše ešte odkladací priestor cca 10 m2. Mezonet je možné využiť aj na DVOJGENERAČNÉ BÝVANIE.

Vykurovanie je riešené ako lokálne elektrické v podkroví, do 1-izbového bytu je privedený plyn. Byt má vlastný ohrev vody (bojler). Bytový dom je zateplený, má energetický certifikát triedy B. Na prízemí k bytu prislúchajú 2 pivnice, výhodou je možnosť využívať aj spoločné priestory (kočíkareň, sušiareň). Bytový dom má spoločný dvor oplotený po celom obvode s lavičkou a pieskoviskom.

VÝHODOU bytu je VEĽKOSŤ PODLAHOVEJ PLOCHY, TOP LOKALITA V CENTRE s výbornou občianskou vybavenosťou. Cena nehnuteľnosti je vrátane právneho a realitného servisu našej realitnej kancelárie. V prípade záujmu vieme zabezpečiť službu LAGUNA FINANCIE - t.j. zabezpečenie financovania kúpy bytu cez interného finančného sprostredkovateľa.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi na ulici Koceľova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Koceľova v Spišskej Novej Vsi v cene 225.000,- € je o 49.974 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 64 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 štvorizbových bytov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-84...

Pozícia realitnej ponuky

225.000,- €
Cena nehnuteľnosti 133.000,- € 225.000,- €
199 m²
Úžitková plocha 84 m² 199 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha199 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8403 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.