Veľký rodinný dom vhodný na penzión Polomka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Polomka
470 m²
665 m²
predaj - Rodinný dom
375.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1908x zobrazená v zozname / 223x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkam na predaj ako domáci horehronský maklér nehnuteľnosť v rázovitej obci Polomka okres Brezno. Nehnuteľnosť pozostáva: veľký rodinný dom vhodný na dokončenie ako penzión- vedený na liste vlastníctva ako rodinný dom , veľká garáž- dielňa s menším bytom v podkroví vedená v liste vlastníctva ako hospodárska budova a rovinatý dvor.

Dispozície dom: Prízemie: vstupná chodba od ulice, dve veľké haly, medzi ktorými je kuchynské zázemie, komora, WC, vstup na poschodie a do pivničných priestorov. Samostatný vchod na dvor z jednej hál.
Prvé poschodie: chodba, dve veľké haly, dve kúpeľne a WC, balkón z ulice, dva balkóny do dvora.
Podkrovie : chodba, veľká izba, menšia izba, kúpeľňa, WC, balkón do ulice, balkón do dvora.
Dom je s časti podpivničený, kde v pivničných priestoroch je kotolňa a veľký odkladací priestor. Dom má prípravu na podlahové kúrenie. Je zateplený ESP v hrúbke 150mm. Možnosť naceniť kúrenie v podobe kompletnej montáže systému kúrenia tepelným čerpadlom.
Dispozície garáž: prízemie veľká hala -dielňa, dva vstupy cez železné vráta. Poschodie: vstup z boku po schodoch do podkrovia, chodba, tri menšie izby, kúpeľňa s WC. K nehnuteľnosti prislúcha rovinatý dvor.
Obec Polomka ako najväčšia horehronská obec poskytuje plnú infraštruktúru. Blízkosť lyžiarskeho strediska( umelo zasnežovaného), množstvo turistických trás a cyklotrás zvyšuje atraktivitu miesta.

Viac info v RK.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Polomke

Inzerovaný rodinný dom v Polomke v cene 375.000,- € je o 28.462 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Polomke. Rozloha je o 141 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Polomke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Polomke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-3_...

Pozícia realitnej ponuky

375.000,- €
Cena nehnuteľnosti 34.000,- € 440.000,- €
665 m²
Rozloha pozemku 76 m² 2025 m²
470 m²
Úžitková plocha 40 m² 470 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku665 m²
Úžitková plocha470 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-3_289329 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.