Vila s bazénom a saunou v tichej lokalite 27 km od MI, 8960m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Sobrance
Lokalita.: Sobrance
8960 m²
predaj - Vila
259.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

24289x zobrazená v zozname / 2217x zobrazená detailne / 18x zobrazená detailne tento mesiac

Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj nádherný rodinný dom 27 km od Michaloviec a 7 km od Sobraniec s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Popis lokality:



Tento veľmi priestranný rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite obce mimo hlavnej cesty s veľmi vysokou mierou súkromia a jedinou príjazdovou cestou. Pocit súkromia umocňuje praktické osadenie stavby na pozemku. Súkromie naviac zabezpečuje, aj nádherná výsadba stromov.


Popis nehnuteľnosti a pozemku:



Tento rozsiahly rodinný dom s veľkým pozemkom, bazénom s naozaj luxusnou saunou je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu nadštandartné bývanie na vidieku.

Dom je postavený na nádhernom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti. Na pozemku sa nachádza funkčný vonkajší bazén s ohrevom o dĺžke 9m a vzácne okrasné dreviny vysokej hodnoty, ktoré dodávajú nehnuteľnosti neopakovateľný štýl.

Rodinný dom sa predáva v štádiu, že bez akýchkoľvek úprav je možné okamžité nasťahovanie, alebo je možné aplikovať nové modernejšie architektonické riešenie. Dom je vyrobený s tých najkvalitnejších materiálov s dokončenou kvalitnou fasádou a nádherným kameňovým obkladom, spevnenými plochami, bazénom, veľkým altánkom s grilom a krbom, garáž na 2 autá o rozlohe cez 80m2 s garážovou bránou na diaľkové ovládanie. V dome je nainštalovaný moderný kamerový systém. Parkovanie pre minimálne 4 autá je možné aj vo dvore na spevnenej ploche pred garážou.

Na prízemí domu sa nachádza sauna a sprchovací kút (saunu a príslušenstvo je v 100% funkčnom stave) + miestnosť pre domáce kino a herňu + WC pre hostí + technická miestnosť. Prízemie a prvé poschodie je prepojené štýlovým dubovým schodiskom. Už pri vstupe do domu cez hlavný vchod pocítite závan luxusu a veľmi príjemnú atmosféru. Kvalitné dubové shodiská a dudové obložkové dvere nádherne dopĺňajú interiér tejto nehnuteľnosti.

Na prvom poschodí sa nachádza úplne nová plne vybavená kuchynská linka prepojená s obyvačkou, ktorá má nedherný výhľad cez obrovské presklenné terasové dvere a je prepojená s vonkajšou terasou. Na prvom poschodí môžete ďalej využívať 4 nádherne zariadené spálne, luxusnú kúpeľňu a samostatné WC.

Na druhom podlaži nájdete priestrannú halu a 4 rozsiahle spálne. Na tomto podlaží sa nachádza ďalšia veľmi kvalitná a luxusná kúpeľna s toaletou.

Súčasťou predajnej ceny je aj veľmi drahý skoro nepoužívaný luxusný dubový nábytok a ostatné kompletné zariadenie a vybavenie domu!!

Pri výstavbe a rekonštrukciách boli použité nadštandardné stavebné materiály!!!

Podlahová plocha domu je luxusných 660 m2.



Rodinný dom je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete a to elektrickú sieť, verejný plynovod, verejný vodovod a verejnú kanalizáciu.

Rodinný dom s veľkorysou úžitkovou plochou a pozemkom dispozične pozostáva:

PRÍZEMIE: sauna, kúpeľňa, toaleta, miestnosť pre domáce kino a herňu, práčovňa, technická miestnosť

1 NP: 1x kuchyňa prepojená s obývačkou , 3x samostatné spálne, 1x priestranná terasa,1x chodba, 1x kúpeľňa s WC.

2 NP: 4x izba, 1x kúpeľňa s WC, 1x balkón.



PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ?

možný ihneď k používaniu
luxusné bývanie aj pre veľkú rodinu
dokonalý relax
vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi
skvelá dostupnosť do mesta Sobrance a Michalovce
v blízkosti možnosti turistiky
kompletná občianska vybavenosť
v blízkosti kvalitná materská a základná škola
príjemná komunita na spolužitie
bezproblémový susedia

Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !!


( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. )

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na Martina Pivarníková, ,

V kúpnej cene domčeku s pozemku sú zahrnuté aj všetky poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať!

Možnosť financovania aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme a vyriešime za vás s naším odborníkom na financie !!

Ponúkame najvýhodnejšie finančné riešenie pre vaše bývanie na trhu!!

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora.

Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha8960 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-754080 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny