VILOVÝ DOM, 7 izieb, ÚP 315m2, s pekným pozemkom 638m2, BA Karlová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Kútiky
315 m²
638 m²
3
7
áno
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
960.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

13271x zobrazená v zozname / 611x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte veľkolepú nehnuteľnosť na dobrom mieste pre seba, rodinu, či pre svoju firmu (služby, alebo tovar) ??? Potom jčítajte ďalej ...
V Exkluzívnom zastúpení ponúka realitná kancelária EPIC HOME jedinečný vilový rodinný dom v Bratislave, v mestskej časti Karlová Ves.

Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite obklopená zeleňou, v lone prírody a zástavby rodinných, ale aj vilových domov.

Dom je naozaj veľkorysý, ponúka tri podlažia (dve nadzemné a jedno podzemné). Moderný dom, ktorý svojim vzhľadom pripomína viac vilu ako rodinný dom novému majiteľovi poskytne až sedem izieb a tri kúpeľne. Zastavaná plocha domu má 173 m2 a úžitková plocha celého domu je o veľkosti 315 m2. Na prvom podlaží sa nachádza priestranná terasa (13m2) s pekným panoramatickým výhľadom na Karpaty a Kamzík, na druhom podlaží sa nachádza balkón smerovaný do záhrady. Súčasťou domu je aj priestranná garáž s otváraním na elektrickú bránu o rozlohe až 29 m2. Pozemok je pekne upravený o ktorý sa majiteľ s láskou stará, terén je mierne svahovitý. Celková plocha pozemku má veľkosť 638 m2.

Pozrite si virtuálnu prehliadku:


https://my.matterport.com/show/?m=F7ZYy7Gksd1

DISPOZÍCIA:


-----------------
1.PP - 72,5 m2
Do domu sa vstupuje cez hlavné bezpečnostné dvere na prízemí, kde sa po vstupe dostaneme do zádveria a chodby (11,5m2), po ľavej strane je priestranná garáž s možnosťou vybudovať veľa úložného priestoru, ďalej sa po ľavej strane nachádza pivničná kobka (2m2) a po pravej strane sa dostaneme do samostatnej hosťovskej izby/pracovne s vlastnou kúpeľňou. Na podlaží sa nachádza ešte technická miestnosť.

1.NP - 120 m2


do domu sa viete dostať buď z prízemia, alebo cez vonkajšie schody, ktoré vedú do domu. Z priestrannej chodby (24,5m2) sa vieme vydať buď do veľkorysej presvetlenej obývacej izby s francúzskymi oknami, ktorá je prepojená s kuchyňou a špajzou (spolu 57m2). Z obývačky je priamy výstup na terasu domu s príjemným panoramatickým výhľadom na Kamzík. Na poschodí sa nachádzajú ešte dve samostatné miestnosti, ktoré sú smerované do vnútornej záhrady a kúpeľňa s WC.

2.NP - 122 m2


z chodby sa cez schody dostaneme na ďalšie poschodie. Tu sa nachádza samostatná priestranná obývacia izba o veľkosti 54 m2, spálňa (19m2) s priechodnou izbou (9m2), ktorá môže slúžiť aj ako šatník. Na poschodí sa ďalej nachádza samostatná vetrateľná kúpeľňa s vaňou a sprchou, tiež samostatné WC. Z chodby sa dá dostať na balkón (3,6m2).

Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou, stačí sa len nasťahovať. Dom je postavený z pálenej tehly, je zateplený, strecha zaizolovaná. V celom dome je podlahové vykurovanie. Okná sú drevené eurookná z izolačného troj-skla. Podlahy sa prelínajú keramické v chodbách a v kúpeľni, v obytných miestnostiach sú položené kvalitné plávajúce podlahy s dreveným dekórom. Dom má vlastnú garáž s veľkým úložným priestorom. Dom je napojený na všetky IS. Výhodou je, že táto skvelá nehnuteľnosť bola navrhnutá tak, aby sa do domu dal zabudovať v budúcnosti aj osobný výťah namiesto samostatných WC. Pozemok je udržiavaný na ktorom je položená zámková dlažba, záhrada je zatrávnená so zabudovaným zavlažovacím systémom. Vonkajšia brána je na elektrické otváranie.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Rýchle napojenie na hlavné cesty a obchvat, či diaľnicu. Okolie ponúka relax a plné turistické vyžitie, v samotnej blízkosti je karloveský a dúbravský les. Neďaleko sa nachádzajú základné školy, zástavka MHD, potraviny, či obchodný dom CENTRUM s tovarom a službami.

V prípade Vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na stretnutie s Vami.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Kútiky

Inzerovaný rodinný dom na ulici Kútiky v Bratislave - Karlova Ves v cene 960.000,- € je o 33.198 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

960.000,- €
Cena nehnuteľnosti 849.000,- € 960.000,- €
638 m²
Rozloha pozemku 270 m² 839 m²
173 m²
Zastavaná plocha 131 m² 282 m²
315 m²
Úžitková plocha 312 m² 440 m²

Kontaktujte

Mgr. Michal Gróf, RSc.

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku638 m²
Zastavaná plocha173 m²
Úžitková plocha315 m²
Počet poschodí3
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-803418 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.