VÝNIMOČNÝ RODINNÝ DOM + rozsiahly pozemok - NOVÁ BAŇA

Prečítajte si viac o lokalite
Nová Baňa
Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Nová Baňa
Ulica.: Hrabcova cesta
21701 m²
predaj - Rodinný dom
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5032x zobrazená v zozname / 562x zobrazená detailne / 384x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj túto jedinečnú vidiecku usadlosť v malebnom prostredí Novej Bane. Jedná sa o komplex menších hospodárskych budov. Hlavný dom je trojizbový, s predsieňou, spoločnou kuchyňou a obývačkou a dvoma nepriechodnými izbami a vyspí sa tu pohodlne 8-10 ľudí.

Vo všetkých izbách sú kachle na tuhé palivo. Dom má pridelené súpisné číslo a je pripojený na elektrinu a zásobovaný je vodou z vlastnej studne s darlingom.

Okrem neho sú súčasťou predaja aj menšie stavby ako stodola, dielňa a dve kôlne na drevo.

DVOR A ZÁHRADA o celkovej výmere 21.700m2.



-Dvor je ohradený a nachádza sa tu veľké ohnisko, ale aj priestor pre altánok s murovaným grilom.

-Na dvore sú udržiavaná záhradky, na ktorých sa pestujú plodiny ako hrozno, ríbezle či maliny, rakytník, čučoriedky, aronie ako aj bežná zelenina. Rastú tu ale aj dospelé rodiace stromy ako moruša, orechy, čerešne, figy, jablone či liesky či mandle.

-Veľkú časť pozemkov tvoria rozsiahle sady s jabloňami (16 stromov) a jedlými gaštanmi (18 stromov), Vo vlastníctve je aj kus lesa.

LOKALITA:



Nachádza sa len hodinku pohodlnej cesty po diaľnici od Bratislavy a následne 15 minút jazdy cez Novú Baňu. S výnimkou posledných desiatok metrov je celá cesta asfaltová a dobre udržiavaná. Miestne Štále ponúkajú dychberúce scenérie, rozsiahle sady či záhrady a malé usadlosti v susedstve lesov. Okolie Hrabcovej cesty je naozaj čarovné, nachádza sa na kopci priamo pod horou s krásnymi výhľadmi na okolie. Obľúbená vodná nádrž Tajch je vzdialená len pár minút a najmä v letných mesiacoch ponúka množstvo aktivít, ale aj organizovaných koncertov. V okolí je množstvo rodinných pestovateľov a drobných chovateľov.

Súčasťou predaja je aj veľmi zaujímavá rovinatá trávnatá parcela o výmere 1000m2 vedľa domu, ktorá je pri príjazdovej ceste a je stále v INTRAVILÁNE obce.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Ponuka ako stvorená pre každého, kto hľadá božský v krásnej slovenskej prírode. Výborné napojenie na diaľnicu je rovnako obrovský benefit. Veľké pozemky ponúkajú aj možnosť pre podnikanie a farmárčenie. Sú totiž ako stvorené pre farmu či skleníky

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 111289



Cena: 1.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha21701 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky