Výrobná hala na predaj, Čifáre, pozemok 1312 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Čifáre
Ulica.: Hlavná
verejný vodovod
230/400V
predaj - Výrobné priestory
225.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

72828x zobrazená v zozname / 7564x zobrazená detailne / 268x zobrazená detailne tento mesiac

Ak chcete investovať do nehnuteľnosti, ktorú viete následne prenajímať, alebo hľadáte miesto pre Vaše podnikanie, čítajte ďalej...
Exkluzívne v zastúpení majiteľa Vám ponúkam na predaj výrobnú halu v centre obce Čifáre.

Suchá nepodpivničená hala v centre obce je vhodná na výrobné alebo skladovacie účely, bola postavená v roku 1996 a má nasledovné dispozičné riešenie – 2 samostatné haly s plochou 129 m2 a 46 m2, zádverie, sociálne zariadenia, prístrešok šírky 2,5 m po celej dĺžke haly. Haly majú výšku 3m.

Výrobná hala je postavená z tvárnic Ypor, strecha je plechová, okná drevené. Podlaha v halách je betón, v soc. zariadení keramická dlažba. Vo výrobnej časti je na strope protipožiarna úprava, dosky s hrúbkou 25 mm. Vstupné dvere majú šírku 1,55m.
Inžinierske siete 220/380V, príprava na 20kWh, verejná voda pripojená, plyn v dosahu. Odkanalizovanie je do žumpy 10 m3. Na pozemku je vlastná kopaná studňa.
Celková rozloha oploteného pozemku je 1312 m2. Pozemok je rožný, prístupný z dvoch strán.
Na pozemku je tiež starší rodinný dom/štvorec/ v pôvodnom neudržiavanom stave. Postavený je z pálenej tehly, okná drevené dvojité, podlahy betón a v časti keramická dlažba. IS - elektrika 220/380V, obecná voda, plyn v dosahu. Po nutnej kompletnej rekonštrukcii vhodný ako rodinný dom, administratívna budova, predajňa a pod.

Obec Čifáre leží na hlavnom cestnom ťahu Nitra-Levice, výborná dostupnosť do okolitých miest, Vráble 6 km, Levice 17 km, Nitra 28 km. AE Mochovce je vzdialená 7 km.

Na nehnuteľnosti nie je vypracovaný energetický certifikát.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle alebo píšte na rada Vám zodpoviem na všetky otázky ohľadom tejto ponuky a dohodneme si termín obhliadky.

Všetky naše ponuky nájdete na flem.sk alebo na FB: FLEM, sro - predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Kontaktujte

Mgr. Jana Golhová

Mgr. Jana Golhová

0907579.. zobraziť 0907 579 033

FLEM, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

FLEM, s.r.o.

Vajka nad Žitavou 468, Lúčnica nad Žitavou 95188

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-02-0159 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny