Výrobno-skladový areál (13 000 m2) Spišská Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Drevárska
10000 m²
predaj - Výrobné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4033x zobrazená v zozname / 524x zobrazená detailne / 375x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8231 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ VÝROBNO-SKLADOVÝ AREÁL s celkovou výmerou pozemku cca 13 000 m2 nachádzajúci sa v Spišskej Novej Vsi. Areál je vhodne situovaný v rámci existujúcej priemyselnej zóny s dopravným napojením na štátnu cestu, dostupnosť diaľnice je cca 15 km.

Prevažná časť areálu má výrobné využitie (plocha výrobných hál a zatrešených skladov je vyše 10 000 m2), vytvorené je aj zázemie pre adminstratívu, logistiku či parkovanie. Areál má napojenie na všetky inžinierske siete (el. energia, plyn, voda, kanalizácia) s dostatočnými kapacitami pre priemyselnú výrobu, výhodou je vlastná trafostanica.

Ďalšie informácie k ponuke vrátane ceny v RK.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Úžitková plocha10000 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8357 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.