Záhrada (202 m2) s chatkou, Tarča Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Brezová
202 m²
predaj - Záhrady
26.900,- €
133,17 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3694x zobrazená v zozname / 401x zobrazená detailne / 401x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8389 - Ponúkame na predaj ZÁHRADU S CHATKOU nachádzajúcu sa v Spišskej Novej Vsi, sídlisko Tarča, záhradkárska osada Družba pri domove dôchodcov. Celková výmera pozemku je 202 m2. Pozemok je počas celého dňa presvetlený, slnečný. Šírka pozemku je 8 m, dĺžka 26 m. Možnosť parkovania je pred uzavretým areálom záhradkárskej osady.

Súčasťou záhrady je aj DREVENÁ CHATKA. Skladá sa z 2 oddelených miestnosti - je vo veľmi dobrom stave. Zariadenie chatky je v cene: nábytok (viď foto), posteľ, hojdačka, stôl, pieskovisko, drevo. Ako bonus k zariadeniu je mechanická kosačka a hnojivá na všetky trvalé rastliny na záhrade.

Chatka nemá napojenie na elektrinu (avšak je možnosť napojenia). Voda je priamo na pozemku zo spoločného zdroja záhradkarskej osady. Na pozemku sa v jednej časti nachádzajú ovocné stromy, druhá polovica je využívaná na pestovanie plodín. Lokalita ponúka príjemné prostredie pre oddych a relax.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Spišskej Novej Vsi na ulici Brezová

Rozloha záhrady 202 m2 je o 2807 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 záhrad v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-83...

Pozícia realitnej ponuky

26.900,- €
Cena nehnuteľnosti 22.000,- € 36.000,- €
202 m²
Rozloha pozemku 202 m² 384 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku202 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8389 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.