Záhradná chata Nad Výhonom , Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
38 m²
400 m²
2
2
predaj - Chata
50.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3887x zobrazená v zozname / 400x zobrazená detailne / 400x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj peknú murovanú záhradnú chatku v záhradkárskej osade v Malackách, v obľúbenej tichej časti lokalita Nad Výhonom ( D2 – Bratislava 35 km ).Chata má zastavanú plochu 18m2 , úžitková plocha 38m2. Pred chatkou sa nachádza zastrešená terasa . Oplotený pozemok o výmere 400m2 je rovinatý, pekný, udržiavaný. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa , drevená kôlňa na náradie, krb, voliera pre vtáky.
Chata bola zrekonštruovaná, fasáda, nová strecha, podlahy... Kúrenie je zabezpečené na tuhé palivo prostredníctvom krbových kachiel/krb. Do chaty je dotiahnutá elektrina.

Dispozícia: prízemie obývačka , kuchyňa


podkrovie izba
.
Na pozemku sú vysadené rôzne okrasné rastliny, stromy a kríky. Záhrada ponúka miesto na aktívny plnohodnotný oddych v tichom krásnom prostredí v objatí zelene. Pozemok je v súčasnosti v užívaní a len sčasti v osobnom vlastníctve majiteľov.
V záhradkárskej osade sú veľmi príjemný susedia , ktorí sa podieľajú na spoločných aktivitách a sú si vzájomné nápomocní.

Mesto Malacky disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou s výbornou dostupnosťou do Bratislavy (po diaľnici 35 km). Blízkosť lesa ponúka krásne prechádzky, hubárčenie, cykloturistiku.

Cena 50.000€ dohoda možná


Odporúčam obhliadku
Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle alebo mailom



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Malackách

Pozícia realitnej ponuky

50.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 849.000,- €
400 m²
Rozloha pozemku 275 m² 5403 m²
38 m²
Zastavaná plocha 25 m² 5403 m²
48 m²
Celková rozloha 48 m² 5403 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Zastavaná plocha38 m²
Celková rozloha48 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--321 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.