Zariadený 2izbový byt vo výbornej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Pribinova
62 m²
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2939x zobrazená v zozname / 233x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj slnečný, priestranný a zariadený 2 izbový byt s úžitkovou výmerou 62m2 na obľúbenej ulici Pribinova v Púchove. Nachádza sa v zateplenom, udržiavanom bytovom dome na 3.poschodí bez výťahu.

Dispozičné riešenie:


vstupná chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta, priestranná obývacia izba, kuchyňa so špajzou a s výstupom na balkón a spálňa.

O byte:


Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pričom v celom byte sú plastové okná, murované jadro (2012) vymenené elektrické rozvody v jadre, kuchyni a v chodbe, nové stierky (2023).

Dodatočné info:


• upratovanie v celom vchode je zabezpečené firmou 1x týždenne
• k bytu prislúcha veľká pivnica ( 6,50m2)
• správca bytového domu je SBD Púchov
• byt je kúpou voľný
• majitelia bytov majú k dispozícii bicykliareň

Výhody:


• výborná lokalita
• veľkou výhodou je, že byt sa predáva zariadený vrátane TV, práčky, vybavenia kuchyne (zariadenie nie je podmienkou)

Lokalita:


Výborná a komfortná poloha bytu s plnou občianskou vybavenosťou - materské škôlky, školy, detské ihrisko, obchody, kaviarne, banky, nemocnica, zastávka autobusu ... Jednoducho VŠETKO v Púchove výborne dostupné!

Môj tip:


Byt je ideálny pre jednotlivca alebo mladý pár ako štartovací byt ale byt je ideálny aj NA INVESTÍCIU (prenájom)! Zároveň je byt vhodný vzhľadom na veľkú výmeru aj pre mladú rodinku. V prípade, že hľadáte svoje prvé bývanie, alebo byt, ktorý by ste mohli prenajímať bez nutnosti akéhokoľvek zásahu, ste na správnej adrese.

Tešíme sa na nových majiteľov!


V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.


Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Úžitková plocha62 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne