ZNÍŽENÁ CENA! Byt 2+1 s loggiou (54 m2), sídl. Západ I. SNV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Tkáčska
49 m²
predaj - 2-izbový byt
88.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1001x zobrazená v zozname / 132x zobrazená detailne / 132x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8237 - Ponúkame NA PREDAJ SLNEČNÝ 2-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na sídl. Západ I v Spišskej Novej Vsi, ulica Tkáčska. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 54 m2 vrátane plochy loggie pozostáva z dvoch obytných miestností, priestrannej kuchyne s výstupom na loggiu, chodby, veľkej kúpeľne a samostatného WC. Nachádza sa na 7.poschodí s orientáciou juh (kuchyňa, obývacia izba)-sever (spálňa).

Byt je REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, novú kúpeľňu so sprchovacím kútom, nové stúpačkové rozvody, podlahy sú pokryté PVC. VÝHODOU JE VEĽKÁ KUCHYŇA S JEDÁLENSKÝM KÚTOM a výstupom na loggiu. V kuchyni je kuchyňská linka so spotrebičmi - plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, kombi chladnička s mrazničkou. V spálni je veľká vstavaná skriňa.

K bytu prislúcha jedna pivnica. Bytový dom je nemá vystavený energetický certifikát. Výhodou je lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, pošta, zdravotné a nákupné stredisko.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi na ulici Tkáčska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Tkáčska v Spišskej Novej Vsi v cene 88.000,- € je o 8.506 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-84...

Pozícia realitnej ponuky

88.000,- €
Cena nehnuteľnosti 22.000,- € 249.000,- €
49 m²
Úžitková plocha 48.8 m² 88 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha49 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8417 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.