ZNÍŽENÁ CENA - čarovný RODINNÝ DOM v Čavoji, v krásnom prostredí časť

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Čavoj
106 m²
619 m²
predaj - Chata
50.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6356x zobrazená v zozname / 613x zobrazená detailne / 394x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v Čavoji, časť Krpelance na pozemku o výmere 619 m2. Rodinný dom sa nachádza v krásnej prírode a poskytuje dokonalý priestor na oddych. Rodinný dom má elektrické rozvody, žumpu a vodu. Rozvody vody sú v celom dome aj na teplú vodu. Je potrebné dokúpenie prietokového ohrievača na distribúciu teplej vody, ktorý sa v dome momentálne nenachádza.





RODINNÝ DOM A TECHNICKÉ INFORMÁCIE



Nehnuteľnosť pozostáva z podzemného podlažia, nadzemného podlažia a podkrovia. Zastavaná plocha domu je 44 m2, úžitková plocha domu je cca 106 m2. Rodinný dom je postavený z tehly o hrúbke 40 cm a je osadený do terénu nad 1 m od zvislej izolácie. Vnútorné priečky sú z tehly, strop medzi podzemným a nadzemným podlažím je z betónovej dosky. Ostatné stropy sú z hranolov, drevených fošní a izolácie. Všetky steny majú vápenocementové omietky okrem hygienických miestností, kde sú keramické obklady a niektorých izieb, ktoré sú v kombinácii omietky s dreveným obkladom. Na nehnuteľnosti sú osadené drevené okná, ktoré sú chránené masívnymi okenicami zo železa. Rodinný dom má sedlovú strechu pokrytú hliníkovým plechom.





V podzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodbička, ktorá slúži ako sklad náradia, kuchyňa s kuchynskou linkou, kúpeľňa s wc a provizórnou sprchou a spálňa, v ktorej sa nachádzajú peterky na kúrenie. Z podzemného podlažia sa po železných schodoch dostaneme na nadzemné podlažie, ktoré dispozične pozostáva z obývacej miestnosti s jedálenským kútom a kuchyňou, wc a menšou chodbou, z ktorej je vstup na balkón.





V kuchyni sa nachádza kuchynská linka a sporák na tuhé palivo. V jedálenskej časti je veľký kuchynský stôl. V obývacej miestnosti sa nachádza krbová vložka. V podkroví sa nachádzajú dve spálne. Z jednej zo spální je vstup na balkón s výhľadom na krásnu prírodu a okolité lesy. Na tomto podlaží sa nachádza ešte jedna miestnosť, ktorá momentálne slúži ako odkladací priestor.





Rodinný dom so súpisným číslom sa nachádza v krásnom horskom prostredí a z tohto dôvodu je ideálna na využívanie aj ako rekreačná chata. Prístupová cesta k domu je po nespevnenej kamennej lesnej komunikácii. K príjazdu priamo pred dom je potrebné auto s vyšším podvozkom a ideálne s pohonom 4x4. Na pozemku sa nachádza ešte jeden rodinný dom so spoločnou stenou a ďalšia menšia nehnuteľnosť.





Všetky tieto nehnuteľnosti sa nachádzajú na pozemku, ku ktorému vedie prístupová cesta vo výmere 480 m2 a je vo vlastníctve majiteľa predávaného rodinného domu a susediacich dvoch nehnuteľností v pomere ½. Okolitý pozemok v súkromnom vlastníctve sa nachádza v kopcovitom teréne. Nehnuteľnosť nie je zaťažená ťarchami a pri predaji je okamžite voľná pre budúcich majiteľov. V prípade záujmu o kúpu a rýchleho jednania je možná zľava, ktorá bude dohodnutá pri osobnej obhliadke rodinného domu.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 113398



Cena: 50 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy vo Čavoje

Inzerovaný chatu vo Čavoje v cene 50.000,- € má priemernú cenu chaty a chalupy vo Čavoje. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy vo Čavoje.

Pozícia realitnej ponuky

50.000,- €
Cena nehnuteľnosti 25.000,- € 175.000,- €
619 m²
Rozloha pozemku 100 m² 1953 m²
106 m²
Úžitková plocha 1 m² 280 m²

Kontaktujte

Juraj Sahul

Juraj Sahul

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku619 m²
Úžitková plocha106 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-113398 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.