Znížená cena!!! Dom v dedinke Kosihy nad Ipľom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Kosihy nad Ipľom
330 m²
1917 m²
predaj - Chata
65.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2454x zobrazená v zozname / 239x zobrazená detailne / 239x zobrazená detailne tento mesiac

Na pozemku sa nachádzajú jeden väčší a jeden menší dom, garáž a veľká záhrada. Nehnuteľnosť sa dá rozdeliť na dve samostatné časti, ktoré sa dajú aj samostatne predať. Pozemky sú rozdelené do tvaru L , ktoré sú do seba otočené a spolu tvoria jeden veľký obdľžník. Obidva domy majú vlastný vstup z ulice, dvor, aj kúsok záhradu. Do obidvoch domov je zavedený plyn a kúrenie je momentálne riešené gamatkami.

Väčší dom, ku ktorému patrí aj garáž, je okamžite obývateľný. Konštrukcia objektu je tehla. Dispozičné riešenie sú 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa +wc, 2xšpajza, pivnica s kotoľňou ( je urobené aj ústredné kúrenie, no momentálne je bez kotla, preto sa kúri s gamatkami). Sú tam 3 funkčné komíny, z nich jeden v strede domu. Vhodný na krb. Krov je zdravý, vhodný na vytvorenie podkrovných izieb. K domu prináleží dvor s letnou kuchyňou a hospodárske budovy. Po dohode so susedom, možnosť odkúpenia záhrady.

Menši dom si vyžaduje rekonštrukciu. Konštrukcia objektu je kamenná (vájog). Dá sa využiť aj ako hosťovský dom. Sú tam 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa a špajza. Strecha bola rekonštruovaná v polovici roku 2000. Voda je z vlastnej studne, prípojka obecného vodovodu je pred domom. Odpad riešený nie je. Dom disponuje 2 komínmi. Na dvore sa nachádza ešte letná kuchyňa. K tejto nehnuteľnosti patrí veľká záhrada.

Obec sa nachádza iba 10km od maďarského mesta Balassagyarmat, ktorý teraz zažíva svoj veľký boom a kde sa teraz otvárajú vedľa Tesca ďalšie veľké reťazce , ako Pepco , Mc Donald´s, atď.... Tu sa dá napojiť aj na najdlhšiu cyklotrasu v Maďarsku, ktorá kopíruje celé poiplie a napája sa na breh Dunaja, až po Budapešť. Okresné mesto Veľký Krtíš je vzdialené 25km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Kosihách nad Ipľom

Inzerovaný chatu v Kosihách nad Ipľom v cene 65.000,- € je o 15.405 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Kosihách nad Ipľom. Rozloha je o 87 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Kosihách nad Ipľom.

Pozícia realitnej ponuky

65.000,- €
Cena nehnuteľnosti 12.490,- € 750.000,- €
1917 m²
Rozloha pozemku 31 m² 181686 m²
330 m²
Úžitková plocha 1 m² 598 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1917 m²
Úžitková plocha330 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_288494592824 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.