SUPER CENA Na predaj 4i novostavba v obci Veľká Dolina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Veľká Dolina
117 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

44645x zobrazená v zozname / 2560x zobrazená detailne / 371x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video ****https://youtu.be/VWpNKyNZ5BM**** a taktiež link na 3D obhliadku ****https://my.matterport.com/show/?m=Zy125UQ59UC****
TU reality Vám ponúka na predaj 4 izbový novostavbu vo Veľkej Doline.
Postavený je z tehly, strecha je vezníkova s krytinou Teran. Na dome sa nachádzajú okná s trojsklom, biela / antracit a vnútorné parapety. V interiéry sú vatou zateplené sadrokartónové stropy, strojové omietky. 
Predáva sa v štádiu holodom : stierky, maľovka, podlahové teplovodné kúrenie, sadrokartónové stropy, vypínače a zásuvky.
Dispozične pozostáva: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou prepojená s obývačkou, 3 x nepriechodná izba,  samostatná toaleta, kúpeľňa s WC a technická miestnosť. 

Pozemok je o rozlohe 363 m2, rovinatý a slnečný. 


Obec Velká Dolina je vzdialená od Nitry len 19 km. V blízkosti je kúpalisko Polný Kesov. Energetický certifikát A0. Pre viac info:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkej Dolinej

Podrobné informácie

Rozloha pozemku117 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50025 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.