**ZNÍŽENÁ CENA** Rodinný dom s pozemkom na predaj v centre mesta Strop

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stropkov
Lokalita.: Stropkov
Ulica.: Cintorínska
412 m²
933 m²
2
9
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
210.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4198x zobrazená v zozname / 594x zobrazená detailne / 360x zobrazená detailne tento mesiac

KING REAL exkluzívne ponúka na predaj veľký, dvojpodlažný, čiastočne podpivničený rodinný dom s predzáhradkou, garážou a záhradou v centre mesta Stropkov, ul. Cintorínska.  
Rodinný dom bol postavený  v roku 2000.  Jeho 1. NP prešlo v roku 2018 rekonštrukciou (podlhay, stierky, znížené stropy, zárubne, dvere, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, vstavaný nábytok). 

3D obhliadka: https://is.gd/pIJF6C



Popis nehnuteľnosti: 

1 .Podzemné podlažie:


Je prístupné z interéru 1. nadzemného podlažia schodiskom zo zádveria. Je zapustené do terénu v priemere 1,7 m. Nachádza sa tam schodisko do 1. nadzemného podlažia a pivnica. 

1. Nadzemné podlažie:    


Podlažie je prístupné z prednej strany RD cez hlavný vstup do rodinného domu ako aj cez krytú terasu. Na podlaží sa nachádza presieň, chodba, 4 izby, kuchyňa, špajz, kúpeľňa, WC a schodisko na 2. nadzemné podlažie, kotolňa s kotlom na tuhé palivo, sklad dreva, garáž. 

2. Nadzemné podlažie: 


Ide o nadstavbu podkorvného podlažia, ktorá bola zrealizovaná v roku 2001. Podlažie je prístupné z interéru cez vnútorné schodisko z 1. nadzemného podlažia. Na podlaží sa nachádza 5 izieb, 2 kúpeľne s WC, špajz, hala, kuchyňa - ZARIADENÁ. 

Stavebnotechnický popis nehnuteľnosti: 


Pôvodná časť: Základy sú betónové s izoláciou, murivo tehla. Omietky vnútorné hladenné, vonkajšia omietka je stierková, strop je železobetónový panelový, krytina Bramac, schody s keramickým povrchom, podlahy obytných miestonstí sú PVC, ostatné keramické. Vykurovanie teplovodné cez radiátory a jedna kachľová akumulačná pec. 
Nová časť: Murivo je z plynosilikátových tvárnic hr. 40 cm. Strop drevený s podbitím, vnútorné omietky sú vápenné hladké, vonkašie omietky stierkové. Dvere drevené dýhované, okná dvojité, podlahy obytných miestností sú plávajúce v ostatných keramické. Vykurovanie ústredné cez radiátory. 


Predajná cena : 210.000,-Eur



V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte tel: , mailom : alebo osobne v kancelárii na ul. Hviezdoslavova 1 v Bardejove (Hotel pod Bránou). 
Poskytujeme kompletný realitný servis a hypotekárne poradenstvo

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Stropkove na ulici Cintorínska

Inzerovaný rodinný dom na ulici Cintorínska v Stropkove v cene 210.000,- € je o 2.542 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Stropkove. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Stropkove.

Pozícia realitnej ponuky

210.000,- €
Cena nehnuteľnosti 16.700,- € 210.000,- €
933 m²
Rozloha pozemku 933 m² 2602 m²
515.72 m²
Zastavaná plocha 92 m² 515.72 m²
412 m²
Úžitková plocha 50 m² 412 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku933 m²
Zastavaná plocha515.72 m²
Úžitková plocha412 m²
Počet poschodí2
Počet izieb9
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuszľava
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno - 2
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KCP018DHM ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.