IBA U NÁS! Krásny 3+1, 79m2, kompl. rekonštrukcia, balkón, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
79 m²
6
3
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
162.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17449x zobrazená v zozname / 1238x zobrazená detailne / 377x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľov na predaj priestranný zariadený 3-izbový byt s celkovou výmerou podlahovej plochy 79,50 m2, a rohovým balkónom o rozlohe 6 m2. Byt sa nachádza v Trenčíne na sídlisku Juh na ulici Halalovka, vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti záhradkárskej oblasti. Výhodou bytu je jeho orientácia na J, SZ, blízkosť prírody a bezproblémové parkovanie.

Byt je situovaný na 3. poschodí v 6-poschodovom bytovom dome, postavenom v roku 1997. Bytový dom je postavený z ytongu, je zateplený, má novú fasádu, novú strechu, nové nerezové zábradlia balkónov, vymenené boli stupačky, zrekonštruovaný vchod do domu.

Byt pozostáva z priestrannej chodby, z ktorej sa vstupuje do kúpeľne s oknom, samostatného WC, veľkej obývačky s kuchyňou, z ktorej je prístupný rohový balkón a do dvoch samostatných izieb. Z chodby je tiež prístupná ďalšia praktická miestnosť s množstvom úložného priestoru s všestranným využitím /šatník, botník alebo špajza/. Výhodou v kúpeľni je okno a dostatok priestoru pre práčku aj sušičku.

K bytu prislúcha priestranná murovaná pivnica s rozlohou 4 m2.

Byt prešiel rozsiahlou kompletnou rekonštrukciou v roku 2022. Boli vymenené elektrické rozvody, rozvody vody aj odpadu, nové interiérové dvere zn. Porta, bezpečnostné vstupné dvere, podlahy, kúpeľňa aj WC, nová kuchynská linka vyrobená na mieru zn. Sykora so vstavanými spotrebičmi.

V byte zostáva takmer všetko zariadenie (kuchynská linka so spotrebičmi, jedálenský stôl so stoličkami, sedačka zn. Phase, knižnice, skrine, postele v izbách a iné) a je okamžite obývateľný. V prípade potreby je možná dohoda, čo v byte ostane/neostane.

Na radiátoroch sú pomerové merače na diaľkový odpočet, v bytovom dome je optické pripojenie na internet a TV.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (zdravotné stredisko, obchodné stredisko Južanka, pošta, potraviny, škôlka, škola, detské ihrisko, parky, MHD, kultúrne stredisko a ostatná občianska vybavenosť). Do lesoparku Brezina sa dostanete pešo za cca 10 minút. Parkovanie priamo pri bytovom dome je bezproblémové. Výhodou je tiež dostupnosť diaľnice D1.

Bytový dom má energetický certifikát kategórie B.

Byt je voľný dohodou.



Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku a províziu realitnej kancelárie. Info: ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trenčíne

Inzerovaný 3 izbový byt v Trenčíne v cene 162.900,- € je o 6.794 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

162.900,- €
Cena nehnuteľnosti 72.500,- € 320.892,- €
79 m²
Celková rozloha 6 m² 236 m²
79 m²
Úžitková plocha 61 m² 222 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha79 m²
Úžitková plocha79 m²
Poschodie3
Počet poschodí6
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28258 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.