PREDANÉ ! NÁDHERNÝ, KOMPLETNE PREROBENÝ 3-IZBOVÝ BYT (AŽ 82 m2) S KRBO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
82 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8137x zobrazená v zozname / 680x zobrazená detailne / 371x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľkometrážny, kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt (82 m2), nachádzajúci sa v tehlovom bytovom dome v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Trenčína - na Sihoti 1. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná, nová je elektroinštalácia, stupačky, podlahy, kúpeľňa, kuchyňa. K bytu prislúcha podiel na spoločnom uzavretom dvore, pivnica a tiež priestranná garáž s elektrickou bránou a priestorom na zaparkovanie druhého vozidla. Dispozične byt pozostáva z veľkej centrálnej chodby, z ktorej je vstup do samostatnej a kompletne vybavenej kuchyne s jedálenskou časťou a špajzou, z 2 spální, obývacej izby a do kúpeľne s vaňou i sprchovým kútom. Čerešničkou na torte je funkčný krb na drevo, ktorý dokáže spríjemniť každú zimu. V byte je samostatné kúrenie zabezpečené plynovým kotlom. Energetický certifikát nebol predložený. Lokalita je naozaj výnimočná, do centra mesta je to asi 7 minút peši, na hrádzu 2 minúty. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Viac informácií na tel. čísle: alebo prostredníctvom e-mailu:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 72.500,- € 320.892,- €
82 m²
Rozloha pozemku 49 m² 86 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku82 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52588 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.