Na prenájom 3 izbový byt v atraktívnej lokalite, Žilinská, TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Žilinská
71 m²
7
1
3
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11006x zobrazená v zozname / 421x zobrazená detailne / 421x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na prenájom 3-izbový byt s rozlohou 71 m2 v novostavbe CAPITIS v Trenčíne, vo veľmi atraktívnej lokalite na ulici Žilinská - Sihoť. Tento priestranný byt sa nachádza na 1. poschodí z celkových 8 hneď vedľa hrádze a zároveň je z neho krásny výhľad na Trenčiansky hrad.
Byt je svetlý, moderne a plne zariadený, prislúcha k nemu pivnica (4 m2) a vonkajšie parkovacie miesto (č. 2A). Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby s množstvom úložného priestoru, samostatnej toalety, kúpelne so sprchovým kútom, práčkou a sušičkou, kuchyne prepojenej s obývacím priestorom, ďalej dvoch samostatných izieb a balkónu, z ktorého je krásny výhľad na okolie. Dve samostatné izby sú nepriechodzie, jedna je určená ako spálňa a druhá je detká izba. V každej izbe je posteľ a dostatok úložného priestoru. Výhodou bytu je nielen jeho poloha, ale aj to, že je plne zariadený a nový nájomník sa tak môže ihned nasťahovať.

V tesnej blízkosti bytu sa nachádzajú obchody, základné a materské školy, zimný štadion, kaviarne, reštaurácie, lekáreň, pošta a taktiež hrádza, ktorá ponúka športové a rekreačné možnosti vyžitia.

Cena prenájmu je 1000,- eur mesačne vrátane energií. V cene nájmu je aj pivničný priestor, jedno vonkajšie parkovacie státie a internet s TV.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1 mesačné nájomné vopred plus vratný depozit vo výške 2 mesačných nájmov.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Trenčíne na ulici Žilinská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Žilinská v Trenčíne v cene 1.000,- € je o 370 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 23 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

1.000,- €
Cena nehnuteľnosti 650,- € 1.000,- €
71 m²
Celková rozloha 71 m² 72 m²
71 m²
Úžitková plocha 67 m² 71 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha71 m²
Úžitková plocha71 m²
Poschodie1
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2559 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.