Na prenájom zariadený 3-izb. byt s park. miestom, Kožušnícka TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
4
3
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
720,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10494x zobrazená v zozname / 417x zobrazená detailne / 417x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom moderný 3-izbový byt v novostavbe na ul. Kožušnícka v Trenčíne, ktorý je kompletne zariadený. Tento byt je ideálny pre pár alebo rodinu, ktorá ocení komfort a moderne vybavený priestor.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá Vás prevedie cez celý byt. V blízkosti vchodu nájdete samostatnú toaletu, čo pridáva na praktickosti. Kúpeľňa so sprchovým kútom, detská izba, spálňa. Otvorený koncept obývacej izby spojenej s funkčnou kuchyňou.
Celý byt disponuje podlahovým kúrením, čo pridáva na pohodlí počas chladných mesiacov. Z obývačky máte prístup na balkón. V tesnej blízkosti bytu sa nachádza pivnica.
K bytu patria dve parkovacie miesta v garáži, pričom jedno z miest disponuje nabíjacou stanicou pre elektromobil. Táto moderná výbava ukazuje ohľad na ekologické hľadiská a zároveň je praktickým riešením pre majiteľov elektromobilov.

Celkovo ide o štýlový a funkčný byt s moderným vybavením, ktorý poskytuje komfort a pohodlie pre svojich obyvateľov.

Cena prenájmu s jedným parkovacím miestom je 720,-€ mesačne vrátane energií.
Cena prenájmu druhého parkovacieho miesta je 50,-€ mesačne.

Vratný depozit je vo výške 2 mesačných nájmov.


Bez zvierat

Byt na Kožušníckej ulici sa nachádza v mestskej časti Trenčín - Zlatovce. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a privádzač na diaľnicu D1.
V prípade záujmu a ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na Vašu odpoveď a prípadne osobné stretnutie.

RADO Reality Group


Tatiana Smolková
Tel.:
E-mail:


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Podrobné informácie

Poschodie4
Počet izieb3
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2460 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.