[Novinka] 2i zariadený byt s vlastným parkovaním, balkónom, pivnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Trnávka
Ulica.: Vápenná
63 m²
2+1
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt
510,- € Energie:
140 € / mes
+140,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

6141x zobrazená v zozname / 344x zobrazená detailne / 26x zobrazená detailne tento mesiac

2-izbový byt s ďalšou podkrovnou izbou na prenájom v Ružinove

Renthub by RADO Reality Vám ponúka na prenájom 2-izbový byt na ulici Vápenná v Ružinove. Byt s výmerou 63m2 je dobre dispozične riešený, má priestranné izby a navyše podkrovie, ktoré môžete využiť ako homeOffice kanceláriu či tvorivú miestnosť. K bytu prislúcha aj balkón s rozlohou približne 2,5m2. Bytový dom je zateplený a dobre udržiavaný.

Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do obývačky spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, do samostatnej spálne, kúpeľne, samostatného WC a na podkrovie, ktoré je bonusom tohoto bytu. V byte je samozrejme aj vstavaný šatník a samostatná skriňa v spálni, takže nebude žiadny problém odložiť všetky vaše veci.
Na chodbe pred bytom sa nachádza vaša komora / pivnica, kde si môžete odložiť vaše dvojkolesové dopravné prostriedky.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách.

K bytu patrí aj vyhradené parkovacie miesto priamo pred vchodom, takže krásne obídete parkovaciu politiku Ružinova. Okolie bytu je tiché a príjemné, povedal by som, že má až dedinskú charakteristiku. V okolí sa nachádza viacero materských škôl, základná škola, OC Avion, OC VIVO, mäsiarstvo, malé miestne potraviny, lekáreň, viacero reštaurácií a pohostinstiev. Nedaľeko bytového domu sa nachádza ihrisko. A ak by ste sa chceli prejsť okolo jazera, na Kuchajdu sa pešo dostanete pokojnou chôdzou približne za 10 minút. Byt je vhodný pre jednotlivca, pár bez detí.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

Byt je voľný od 1.5.2024




Cena nájmu s energiami a parkovacím miestom je iba 650,-€
Pri prenájme sa platí sprostredkovateľská provízia a vratný depozit, spolu vo výške 2 mesačných nájmov.

Kontakt na zodpovedného makléra:


Slavomír Rerko
RentHub s.r.o. - špecialisti na prenájmy
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.
Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by Renthub s.r.o. a RADO Reality Group s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Trnávka na ulici Vápenná

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Vápenná v Bratislave - Trnávka v cene 510,- € má priemernú cenu 2-izbového bytu v Bratislave - Trnávka. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Bratislave - Trnávka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Bratislave - Trnávka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421910.., uveďte číslo ponuky ZR-66...

Pozícia realitnej ponuky

510,- €
Cena nehnuteľnosti 377,- € 214.000,- €
63 m²
Celková rozloha 34 m² 83.5 m²
63 m²
Úžitková plocha 34 m² 75 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha63 m²
Počet izieb2+1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Klimatizácianie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-664327 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.