Slnečný pekný 2-izbový byt, BA II. Ružinov, Budovateľská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Budovateľská
40 m²
5
1
2
nie
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt
630,- €/mes. Cena vrátane energií.
Ponúknite vlastnú cenu

10908x zobrazená v zozname / 438x zobrazená detailne / 438x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/LI

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom pekný veľký kompletne ZREKONŠTRUOVANÝ a ZARIADENÝ 2-izbový byt v lokalite BA II. Ružinov, Budovateľská ulica. Byt o celkovej výmere 40 m2 sa nachádza na 1/5 poschodí s výťahom. K bytu prislúchajú dva balkóny, každý o výmere 2,0 m2 a pivnica o rozlohe 2,0 m2. Pozostáva z kuchyne prepojenej s obývacou izbou, spálne, do ktorej sa vchádza z chodby, kúpeľne, samostatnej toalety a chodby. Byt je vhodný pre 1 - 2 osoby, nefajčiarov, bez domácich zvierat.

STAV BYTU:


Byt po kompletnej rekonštrukcii. Obývacia izba prepojená s kuchyňou. Rozťahovacia sedačka, TV-Skylink, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. V spálni šatníková skriňa a rozkladacia pohovka. V kúpeľni sprchový kút, umývadlo, práčka, samostatné WC. Bezpečnostné dvere, nové interiérové dvere, 2x balkón, k dispozícii pivnica.

PLATBY:


Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom vo výške 630,- eur vrátane energií, kaucia 630,-eur, provízia pre realitnú kanceláriu 315,-eur.

LOKALITA:


VYHĽADÁVANÁ lokalita NIVY poskytuje obyvateľom POKOJNÉ BÝVANIE s výhodami života V CENTRE MESTA. V okolí bytu je KOMPLETNÁ občianska vybavenosť , kaviarne, čajovne, reštaurácie, pivárne, banky, pošta, obchody, divadlá, fitness centrum. Bezproblémová dostupnosti do centra mesta aj vynikajúce spojenie MHD do všetkých mestských častí.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenajme túto nehnuteľnosť.

/ 2-IZBOVÝ BYT / TEHLOVÝ DOM / PRENÁJOM / ZARIADENÝ / 2x BALKÓN / BRATISLAVA II. RUŽINOV / NIVY / BUDOVATEĽSKÁ ULICA / ŠIRŠIE CENTRUM /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Budovateľská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Budovateľská v Bratislave - Ružinov v cene 630,- €/mes. je o 97 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 17 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 69 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-IR...

Pozícia realitnej ponuky

630,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 440,- €/mes. 3.000,- €/mes.
40 m²
Celková rozloha 36 m² 116 m²
40 m²
Úžitková plocha 36 m² 97 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanienie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-IRK023752C ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.