1-IZBOVÝ BYT S LODŽIOU V TICHEJ LOKALITE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Mládežnícka
3
3
1
predaj - 1-izbový byt
104.600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8298x zobrazená v zozname / 505x zobrazená detailne / 376x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výbornej lokalite ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 1-izbový byt s priestrannou lódžiou.

LOKALITA


Byt sa nachádza na ul. Mládežnícka, mestská časť Fončorda. Veľkou výhodou je rýchla dostupnosť, či na prechádzky do prírody alebo do priameho centra mesta. Parkovanie sa vždy nájde v okolí bytového domu. Samotná lokalita je tichá, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť s množstvom detských ihrísk, školy, škôlka, reštauráciami, zdravotným strediskom posedeniami pre mladých aj staršiu generáciu.


BYTOVÝ DOM a BYT


Ide o 4 poschodový bytový dom, momentálne bez výťahu, avšak je predpoklad, že výťah sa bude v budúcnosti dorábať. Bytový dom je zateplený s vymenenou strešnou krytinou, vymenené spoločné okná a vchodové dvere za plastové, vymenená podlaha v spoločných priestoroch - keramická dlažba. Samotný byt sa nachádza na 3.poschodí ,orientácia okien je na juhozápad, ide o nielen tichý byt ale aj primerane slnečný a teplý. Celková výmera bytu s pivnicou je 38 m2 plus priestranná lodžia. Svojou dispozíciou je byt veľmi praktický, má samostatnú toaletu a kúpeľňu, z predsiene sú samostatné vstupy do kuchyne a obývacej miestnosti. Mesačné náklady sú vo výške 120-€.


STAV BYTU


Byt je po kompletnej vkusne urobenej rekonštrukcii, ktorá zahŕňa plastové okná, plávajúce podlahy, stierky, murované jadro s novými obkladmi, sanitou, vstavanou skriňou v predsieni, kuchynskou linkou. Je možné ho predať aj so

CENA :


Cena bytu je 104.600,-€
V cene je zahrnuté vyhotovenie zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti), odovzdanie nehnuteľnosti, prepisy energií atď.... kompletný právny servis.
Je možné ho predať aj so zariadením, ako investičný byt, kde sa cena nájmu pri uvedenom type bytu pohybuje okolo 450-500,-€.

Kontaktujte nás na tel. čísle (ak nedvíhame alebo sa nedá dovolať, poprosím sms)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Banskej Bystrici na ulici Mládežnícka

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 jednoizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 00421.., uveďte číslo ponuky ZR-14...

Podrobné informácie

Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Lódžiaáno - 1

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1422 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.