1 izbový byt v Petržalke v udržiavanom stave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Lachova
30 m²
12
7
1
čiastočne prerobený
predaj - 1-izbový byt
103.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4521x zobrazená v zozname / 275x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj garsónku s kuchyňou zvlášť v Bratislave Petržalke na Lachovej ulici. Nachádza sa na 7/12 poschodí, je v pôvodnom stave, určený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nové stupačky, zateplený dom. Samostatné WC a kúpeľňa. Výhodou tohto bytu je nesporne lokalita, obľúbená časť Petržalky s dobrou dostupnosťou do mesta aj vďaka električke a taktiež občianska vybavenosť a aj vďaka chorvátskemu ramenu malebné prostredie a možnosti trávenia voľného času. Dohoda možná, zavolajte.

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail na ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Lachova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 jednoizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904.., uveďte číslo ponuky ZR-ph...

Pozícia realitnej ponuky

103.000,- €
Cena nehnuteľnosti 103.000,- € 189.900,- €
30 m²
Celková rozloha 26.85 m² 39 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha30 m²
Celková rozloha30 m²
Poschodie7
Počet poschodí12
Počet izieb1
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ph-43 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.