174476 Pozemok na priemyselnú výstavbu - Nové Mesto nad Váhom 38275 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
Ulica.: 54
38275 m²
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
459.300,- €
12,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

79127x zobrazená v zozname / 13164x zobrazená detailne / 34x zobrazená detailne tento mesiac

174476 Ponúkame Vám pozemok na priemyselnú výstavbu - Nové Mesto nad Váhom 38275 m2 - Cena 12,-€ / m2. Nachádzajúci sa okraji Nového Mesta nad Váhom , cca. 300 m od intravilánu , na hlavnom ťahu - smer Česká republika . Inžinierske siete sú v blízkosti pozemku. K pozemku vedie celoročne udržiavaná asfaltová cesta. Je rovinatý a jeho šírka je 60m. Veľmi vhodný po rozparcelovaní na výstavbu rodinných domov,hotela,motorestu,či kľudne aj priemyselného objektu alebo výrobnej haly. Pozemok je momentálne evidovaný ako orná pôda,no vzhľadom na lokalitu a blízkosť diaľnice sa dá predpokladať jeho zaujímavé využitie .

Ďalšie informácie Vám poskytneme na tel.č. a na mail adrese

Plocha: pozemku 38275 m2. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: slnečný. Cena 12€/m2.

Právny servis je zdarma. V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia. Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Viac nehnuteľností nájdete na vasereality.sk



Premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti?

VOLAJTE NA ČÍSLO:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja poľnohospodárskej pôdy v Novom Meste nad Váhom na ulici 54

Rozloha poľnohospodárskej pôdy 38275 m2 je o 23530 metrov väčšia ako je priemerná rozloha poľnohospodárskej pôdy v Novom Meste nad Váhom.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku38275 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-174476 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.